Sikeres volt az online árverés

A CIB Csoport 2013. június végéig 46 ingatlant – kiskereskedelmi egységeket, irodákat, telephelyeket, vendéglátóipari egységeket, panziókat, valamint építési telkeket – bocsátott online aukcióra (www.cibingatlanaukcio.hu). Számos ingatlanbefektető jelentkezett, és közülük sokan licitáltak. Az árverésre bocsátott 46 ingatlan több mint 80 százalékára tettek ajánlatot, és ezek kapcsán a CIB Csoport szinte minden esetben el is fogadta az […]

A CIB Csoport 2013. június végéig 46 ingatlant – kiskereskedelmi egységeket, irodákat, telephelyeket, vendéglátóipari egységeket, panziókat, valamint építési telkeket – bocsátott online aukcióra (www.cibingatlanaukcio.hu). Számos ingatlanbefektető jelentkezett, és közülük sokan licitáltak. Az árverésre bocsátott 46 ingatlan több mint 80 százalékára tettek ajánlatot, és ezek kapcsán a CIB Csoport szinte minden esetben el is fogadta az ajánlatot. A CIB Csoport e-mailen, illetve telefonon értesítette az aukció résztvevőit a licit eredményéről.
A következő aukcióra várhatóan 2013 októberében kerül sor. Az érdeklődők az info@cibingatlanaukcio.hu címre írhatnak, ahol részletes felvilágosítást kaphatnak.

SOCIAL BOX