Az Eston International segítségével találta meg új irodáját az Anda Present

András Attila, a cég Ügyvezető Igazgatója elmondta, hogy már egy ideje tervezgették, hogy a több mint 15 éve a Bláthy Ottó utcában lévő irodájukat modernizálják és elköltöztetik. „Végignéztük a piaci lehetőségeket és megnéztük, hogyan tudnánk a jelenlegi operációnkat optimalizálni. Olyan kellemes irodakörnyezetet kerestünk, mellyel növelni tudjuk dolgozóink elégedettségét és munkahelyünk színvonalát. Így esett a választás […]

András Attila, a cég Ügyvezető Igazgatója elmondta, hogy már egy ideje tervezgették, hogy a több mint 15 éve a Bláthy Ottó utcában lévő irodájukat modernizálják és elköltöztetik. „Végignéztük a piaci lehetőségeket és megnéztük, hogyan tudnánk a jelenlegi operációnkat optimalizálni. Olyan kellemes irodakörnyezetet kerestünk, mellyel növelni tudjuk dolgozóink elégedettségét és munkahelyünk színvonalát.

Így esett a választás az K3 Irodaházára, ahol közel 900 m2-en alakítottuk ki új irodánkat és a végeredményt tekintve több szempontból is szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Egyrészt hálásak vagyunk, hogy az Eston kitartóan kereste számunkra a bérleti lehetőségeket és végül a legjobb megoldást találta meg. Másrészt, szerencsésnek tartom, hogy az új irodánk csak pár sarokra esik a régi irodától, így a költözés nem okozott nagy változást a cég életében.”

Salamon Adorján, az Eston International vezérigazgatója szintén elégedett az eredménnyel, és nagyon örül annak, hogy egy ilyen sikeres, közel 32 országban jelenlévő magyar céget segíthetett tanácsadóként az Eston. „A piaci lehetőségeket hamar leszűrtük és relatíve rövid időn belül sikerült a feleknek megegyezniük. Büszkék vagyunk rá, hogy a K3-ba egyúttal mi vittük az első bérlőt is.”

SOCIAL BOX