Új bérlő a Roosevelt 7/8 Irodaházban

A Carl Schaefer márkanév 1861-es alapítása óta egyet jelent a minőséggel, a kimagasló szolgáltatással és a megbízhatósággal a nemesfém kereskedelemben – kezdve a hatékony és környezettudatos nemesfém-újrafeldolgozástól, az egyedi megrendelésre készülő magas minőségi értékű nemesfém félkész termékek gyártásán és eladásán át, a nemesfém menedzsmentig. A Roosevelt 7/8 Irodaházat régi világoszöld homlokzata miatt Budapesten “Spenót ház”-ként […]

A Carl Schaefer márkanév 1861-es alapítása óta egyet jelent a minőséggel, a kimagasló szolgáltatással és a megbízhatósággal a nemesfém kereskedelemben – kezdve a hatékony és környezettudatos nemesfém-újrafeldolgozástól, az egyedi megrendelésre készülő magas minőségi értékű nemesfém félkész termékek gyártásán és eladásán át, a nemesfém menedzsmentig.

A Roosevelt 7/8 Irodaházat régi világoszöld homlokzata miatt Budapesten “Spenót ház”-ként ismerték, mely teljes körű felújítás után nyílt meg újra 2006-ban. A szomszédos Gresham Palotához és Tudományos Akadémiához csatlakozva egy különleges egységet alkot a három épület, három különböző évszázad építészeti megoldásait tükrözve. A Roosevelt 7/8 földszintjén boltok, éttermek és bárok, a további szinteken modern irodaépületek találhatók.

„A Magyarországon lévő nemzetközi vállalat igényeinek kielégítésére ideális választás volt a Roosevelt 7/8 Irodaépület, melyben 225 négyzetméteres területet foglal el a Carl Schaefer 2013 októberétől.” – nyilatkozta a bérbeadót képviselő Horizon Development.

SOCIAL BOX