Közösségi irodák a kenguruk földjén

A Hub Australia a HUB Network tagja, amely mind az öt kontinensen működtet közösségi irodákat. Ebből is látható, hogy pár év alatt mekkorát fordult a világ, hiszen éppen csak megjelentek a közösségi munkahelyek, máris globális szinten gondolkodó cégek repültek rá a témára. Az ausztráloknál három irodájuk működik, Sydney mellett Adelaide-ben és Melbourne-ben vannak jelen. Globálisan […]

A Hub Australia a HUB Network tagja, amely mind az öt kontinensen működtet közösségi irodákat. Ebből is látható, hogy pár év alatt mekkorát fordult a világ, hiszen éppen csak megjelentek a közösségi munkahelyek, máris globális szinten gondolkodó cégek repültek rá a témára. Az ausztráloknál három irodájuk működik, Sydney mellett Adelaide-ben és Melbourne-ben vannak jelen. Globálisan pedig 40 helyszínen üzemeltetnek közösségi munkahelyet, és jelenleg 5000 taggal büszkélkedhetnek. Többek között San Franciscóban, Madridban, Londonban, Sao Paulóban és Tokióban is megvetették a lábukat. De már a régiónkat is „megkörnyékezték”, hiszen Bukarestben, Prágában és Bécsben is várják a nomádokat és a szabadúszókat.

A Sydney-i iroda a szokásos alapfilozófiát valósítja meg, vagyis a tagok számára a legkülönbözőbb tereket kínálja fel munkavégzésre, legyen az privát iroda, foglalható tárgyaló szoba, vagy megosztott íróasztal, netán projektszoba. Valamint természetesen közösségi események szervezésére is dedikáltak helyiséget. Sőt, az erkélyen még szabadtéri programokat is lebonyolíthatnak a tagok. Egy élettel teli, színes atmoszférát tapasztalhat az ide betérő, az egyik falon például a hatalmas kép pálmafákat és naplementét ábrázol, szinte az óceánparton érezhetjük magunkat. Az iroda meghatározó területén pedig műfű biztosítja a dzsembori hangulatot. A felhasználók a nap huszonnégy órájában és a hét minden napján felkereshetik a HUB Sydney-t. Nagyjából egy havi bérlet ára 200 ausztrál dollár.

 

 

 

Képek: HUB Australia – Sydney és Melbourne

 

SOCIAL BOX