Inkubátorházat hoztak létre Győrben

Az inkubátorház létrehozásának legfőbb célja, hogy a térség kezdő vállalkozásai számára biztosítson költséghatékony és megfelelő irodai hátteret. Az Euro-Office Hungary Ingatlanfejlesztő és Ingatlanhasznosító Kft. az Európai Unió támogatásával az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósította meg közel 2500 négyzetméteren az Euro-Office inkubátorházat, hogy a térségben most induló kis- és középvállalkozások számára megfelelő infrastruktúrát biztosítson. A […]

Az inkubátorház létrehozásának legfőbb célja, hogy a térség kezdő vállalkozásai számára biztosítson költséghatékony és megfelelő irodai hátteret.

Az Euro-Office Hungary Ingatlanfejlesztő és Ingatlanhasznosító Kft. az Európai Unió támogatásával az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósította meg közel 2500 négyzetméteren az Euro-Office inkubátorházat, hogy a térségben most induló kis- és középvállalkozások számára megfelelő infrastruktúrát biztosítson. A beruházás célkitűzése, a vállalkozások versenyképességének javítása, ezzel az ipar szerkezeti átalakulásának segítése, illetve a vállalatok közötti együttműködés alapjainak biztosítása.

Az összesen 352 millió forintos beruházásból megvalósult Euro-Office Inkubátorház 2014 elejétől várja a három évnél nem régebbi vállalkozásokat. Az ötszintes irodaház kialakítása során modern technológiával felszerelt, ügyfélbarát környezet valósult meg, amely a dolgozók maximális komfortját szolgálja. Az inkubátorház, szintenként akár 15 cég számára is képes megfelelő irodahelyiséget biztosítani. Három szint felosztása még nem történt meg, azért, hogy a beköltöző bérlő könnyedén saját igényeihez igazíthassa.

Az irodák mellett recepciós szolgáltatás, teljesen felszerelt tárgyalótermek, raktár és műhely is elérhetőek az épületben. Az inkubátorház könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és gépjárművel is. Az épület 52 parkolóhelyet, illetve 24 órás biztonsági szolgáltatást kínál a bérlők számára.

Az irodaház ideális környezet a kezdő vállalkozások számára, ugyanis számos szolgáltatást a piacinál kedvezőbb áron vehetnek igénybe.

A projekt közvetlenül 8 fő új munkahelyet teremt.

A cégről és a beruházásról a www.eoh.hu oldalon talál több információt.

SOCIAL BOX