A laptop király itt fogadja alattvalóit

A kínai Lenovo, akárcsak a menő technológiai vállalatok, rohamtempóban növekszik, így időszerű volt, hogy az angol központjukat kicsit gatyába rázzák. Az Area Sq-t bízták meg, hogy az alkalmazottak javaslatait, észrevételeit megfogadva egy vadonatúj látogatói teret alakítsanak ki, ahol a termékbemutatókra, az ügyfelek és a külsős munkatársak fogadására lehetőség nyílik. Az új étteremre és kantinra pedig […]

A kínai Lenovo, akárcsak a menő technológiai vállalatok, rohamtempóban növekszik, így időszerű volt, hogy az angol központjukat kicsit gatyába rázzák. Az Area Sq-t bízták meg, hogy az alkalmazottak javaslatait, észrevételeit megfogadva egy vadonatúj látogatói teret alakítsanak ki, ahol a termékbemutatókra, az ügyfelek és a külsős munkatársak fogadására lehetőség nyílik. Az új étteremre és kantinra pedig azért volt szükség, mert az iroda közvetlen környezetéből hiányoznak az étkezési lehetőségek.

Az új multifunkcionális térben lehetőség nyílik informális megbeszélések lebonyolítására, valamint az együttműködő tevékenységek is előtérbe kerülhetnek. Ezeket az új munkafolyamatokat támogatják a flexibilis irodabútorok, az audiovizuális eszközök és az írótáblák. A cég szlogenje pedig a falon virít: „Lenovo for those who do.” Máshol meg azokért van a cég, akik álmodnak. Itt szépeket lehet, az biztos.

A Lenovót egyébként 1984-ben alapították Pekingben, és jelenleg a világ vezető személyi számítógép gyártója. A ma is ismert márkanevet 2004-ben vezették be a piacra. Az eladott darabszámokat tekintve 2012-ben utasította maga mögé a korábbi világelső Hewlett-Packard-ot. Több mint 60 országban 30 ezer munkatársat foglalkoztatnak, termékeikkel megközelítőleg 160 országban vannak jelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOCIAL BOX