Ha Ön kitántorog Londonba, akár itt is dolgozhat!

A PENSON nemrég egy igen látványos és trendi munkahelyet tervezett a Co-Work számára Londonban, ahol a high tech életérzés otthonra lel. A cégnek immár ez a negyedik közösségi tere, amely a Co-Work Angel nevet kapta a tárgyalók üvegajtaját mintázó angyalszárnyak miatt. Ha egy teljes hónapra akarunk egy íróasztalt bérelni, akkor 450 fontot kell kicsengetnünk, amely […]

A PENSON nemrég egy igen látványos és trendi munkahelyet tervezett a Co-Work számára Londonban, ahol a high tech életérzés otthonra lel. A cégnek immár ez a negyedik közösségi tere, amely a Co-Work Angel nevet kapta a tárgyalók üvegajtaját mintázó angyalszárnyak miatt. Ha egy teljes hónapra akarunk egy íróasztalt bérelni, akkor 450 fontot kell kicsengetnünk, amely összeg a szokásos szolgáltatásokat, így többek között a konyha- és tárgyalóhasználatot is tartalmazza. Természetesen nem kell egész hónapban igénybe vennünk az irodát – a használattal arányosan csökken a tarifa. Külön kiemelik az igényes tea- és kávéválasztékot.

A PENSON a szokásos feltételeket kapta a felkérés során, vagyis csináljon egy különleges és unikális munkateret meglehetősen vékony pénztárcára alapozva. Egy modern irodára vágyott a megrendelő, ahol minden unalmas dolog kerülendő. A tervezők mintaszerűen teljesítették a megbízatást, hiszen egy vibráló és friss munkakörnyezet jött létre, miközben sikeresen tartották magukat az alacsony költségvetéshez. Az iroda egy hatalmas nyitott tér, ahol a mennyezet igazi űrutazás a szabadon futó neonsárga csövekkel és falfestéssel. De még nincs vége az extráknak, hiszen a lámpatestek, az üvegfalakkal ellátott tárgyalók igazán egyedi hangulatot varázsolnak a közösségi irodába. Az üvegkalitkákra angyalok terítik szárnyaikat, hogy a sikeres üzletkötések fölött bábáskodjanak.

 

 

 

 

 

SOCIAL BOX