Közösségi iroda, ahonnan Obamát is élőben láthatjuk

A közel 600 négyzetméteres közösségi tér egy iroda, egy kávézó és egy romkocsma keveréke az inspiráció szándékával a szabadúszóknak, a kreatívoknak, a magánzóknak és mindenféle startupról álmodozóknak. A lokáció is szuper, hiszen a Fehér Háztól mindössze nyolc háztömbnyire található, így tűntetések idején gyorsan elérhető az elnöki rezidencia, ha épp felgyülemlik a feszültség valakiben. De nem […]

A közel 600 négyzetméteres közösségi tér egy iroda, egy kávézó és egy romkocsma keveréke az inspiráció szándékával a szabadúszóknak, a kreatívoknak, a magánzóknak és mindenféle startupról álmodozóknak. A lokáció is szuper, hiszen a Fehér Háztól mindössze nyolc háztömbnyire található, így tűntetések idején gyorsan elérhető az elnöki rezidencia, ha épp felgyülemlik a feszültség valakiben. De nem csak munkatér ez a hely, hanem egy közösségépítő műhely is, amely eseményeknek, prezentációknak, találkozóknak és művészeti show-műsoroknak ad otthont.

Ahogy a tulajdonosok vallják: a kreativitás az inspirációból fakad, míg az inspiráció  a környezetedből indul ki. Itt nem találunk Ikeás cuccokat, teszik hozzá. Itt akár egy napra, de akár egy évre is tudnak munkaállomást kínálni. Mindenesetre olcsóbbak, mintha egész nap a Starbucks-ban fogyasztanánk, érvelnek. Alapszituációban 30 dollárért vehetünk igénybe egy munkaállomást naponta.

 

 

 

 

 

Fotók: Angie Seckinger

SOCIAL BOX