A BNP Paribas a nemzetközi terén erősít

Lauric Leclerc irányítása alatt Csukás Csongor ezentúl közvetlenül irányítja az ingatlankezelési csapatokat – Franciaország, Németország és az Egyesült Királyság kivételével – az összes olyan országban, ahol a vállalat jelen van. Az ingatlankezelési ágazat üzletfejlesztési tevékenységének irányításáért és a nemzetközi tendereken való részvétel koordinálásáért is ő felel. Csukás Csongor a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen és […]

Lauric Leclerc irányítása alatt Csukás Csongor ezentúl közvetlenül irányítja az ingatlankezelési csapatokat – Franciaország, Németország és az Egyesült Királyság kivételével – az összes olyan országban, ahol a vállalat jelen van. Az ingatlankezelési ágazat üzletfejlesztési tevékenységének irányításáért és a nemzetközi tendereken való részvétel koordinálásáért is ő felel.

Csukás Csongor a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen és a Budapesti Közgazdaságtudományi és Közigazgatási Egyetemen végzett. Ezen felül az ENSAM (Arts et Métiers ParisTech) kelet-nyugati ipari projektmenedzsment szakán is Master diplomát szerzett.

Csongor 2002-ben kezdte a karrierjét a BFM Ingatlanüzemeltető Kft.-nél (a PBW Hungary leányvállalatánál), ahol 2004 és 2008 között ügyvezető igazgatóként dolgozott. 2008-ban a PBW Hungary adminisztratív és pénzügyi igazgatójává valamint vezérigazgató-helyettessé nevezték ki.

2010 óta Csukás Csongor a BNP Paribas Real Estate magyarországi és csehországi vezérigazgatójaként, valamint a romániai leányvállalat ingatlankezelési vezetőjeként tevékenykedett.

A BNP Paribas Real Estate Ingatlankezelő üzletága 14 országban és több mint 50 városban van jelen, ahol több mint 34 millió négyzetméternyi ingatlanterületet kezel, és közel 800 főt foglalkoztat.

SOCIAL BOX