SPIE Hungária: az integrált Facility Management szolgáltató erőteljes startja

A HOCHTIEF Részvénytársaság stratégiai átszervezésének következtében részvényei értékesítésre kerültek a francia SPIE csoport részére.  A SPIE csoport több mint 37 000 munkavállalóval, 31 országban, több mint 500 telephelyen, 4,6 milliárd éves árbevétellel folytatja tevékenységét. A budapesti székhelyű SPIE Hungária Kft. a műszaki és infrastrukturális Facility Management integrált szolgáltatója. Piaci jelenléte 2002 év elejére nyúlik vissza, […]

A HOCHTIEF Részvénytársaság stratégiai átszervezésének következtében részvényei értékesítésre kerültek a francia SPIE csoport részére.  A SPIE csoport több mint 37 000 munkavállalóval, 31 országban, több mint 500 telephelyen, 4,6 milliárd éves árbevétellel folytatja tevékenységét.

A budapesti székhelyű SPIE Hungária Kft. a műszaki és infrastrukturális Facility Management integrált szolgáltatója. Piaci jelenléte 2002 év elejére nyúlik vissza, s alapítása óta dinamikus fejlődést mutat. A társaság tevékenységében az irodaépületek és bevásárlóközpontok teljes körű üzemeltetése mellett jelentős hangsúlyt kap az ipari ügyfelek  részére  kínált Facility Management szolgáltatás.  Példaként említhető az AUDI, valamint az ELMŰ-ÉMÁSZ társaságcsoport.  A SPIE Hungária Kft. az AUDI győri gyárában már a 2000. év óta nyújt műszaki, gazdasági és infrastrukturális Facility Management szolgáltatásokat, ezen túlmenően az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport több mint 800 épülete, valamint külső területei üzemeltetési tevékenységének ellátásáért  11 éve felel  Magyarország teljes területén.

Szolgáltatásait a társaság megbízás-specifikusan, mindenkor az ügyfelek igényei szerint kínálja. Tevékenységének fókusza a teljes körű megbízásokon alapul, nagyarányú saját műszaki teljesítéssel.

www.spie.hu

SPIE GmbH

A SPIE GmbH Németország, közép Európa és további német nyelvterületek meghatározó multitechnikai szolgáltatója. Több mint 5 000 munkatársával jelenleg 2 000 objektum üzemeltetési tevékenységének ellátásáért felel 26 millió m2-nyi területen.

Teljes körű megoldásai 3 fő részre tagolódnak: épület és ingatlanszolgáltatások, üzemi folyamatokkal és berendezésekkel összefüggő szolgáltatások, valamint elemzések és koncepciók. Mindezeken kívül a SPIE GmbH és leányvállalatai hűtő-és fűtőrendszerek, sűrített levegő, villamosenergia, világítás és víz termeléséhez és elosztásához szükséges rendszerek üzemeltetését, optimalizálását és kezelését látja el. Ehhez a társaság megfelelő finanszírozási megoldásokat is kifejlesztett. A SPIE GmbH mindezeken keresztül megvalósítja partnerei részére az üzemeltetési költségek csökkentését és évente 100 000 tonnával mérsékli a szén-dioxid kibocsátást.

www.spie.de

SPIE S.A.

Az energia– és kommunikációs szolgáltatások független európai piacvezetőjeként a SPIE a közigazgatási és egyéb partnerei részére kifejleszti, létrehozza, üzemelteti és karbantartja az energiatakarékos és környezetbarát berendezéseket.  2013-ban a SPIE 31 országban, közel 500 telephellyel és 37 000 munkatárssal 4,6 milliárd EURO árbevételt ért el.  Ezen árbevétel négy stratégiai üzleti területre tagolódik: energia, épülethatékonyság, smart city és ipari szolgáltatások. A társaság 298 milliós adózás előtti nyereséget ért el.

www.spie.com

www.myspie.eu

SOCIAL BOX