Mennyit kell fizetni Párizsban egy közösségi irodában?

A Coworkshopot Párizs 10. kerületében nyitották meg két vasútállomás – Gare du Nord, Gare de l’Est – és a Saint Martin Canal vonzáskörzetében. Letisztult és modern dizájn jellemzi, amely tökéletesen illik az atmoszférához, így válik professzionálissá, frissé és lendületessé. Se több, se kevesebb. Nem akarták megváltani a világot, azt meghagyták az itt dolgozó szabadúszók és […]

A Coworkshopot Párizs 10. kerületében nyitották meg két vasútállomás – Gare du Nord, Gare de l’Est – és a Saint Martin Canal vonzáskörzetében. Letisztult és modern dizájn jellemzi, amely tökéletesen illik az atmoszférához, így válik professzionálissá, frissé és lendületessé. Se több, se kevesebb. Nem akarták megváltani a világot, azt meghagyták az itt dolgozó szabadúszók és startupok számára.

A közösségi iroda számos lehetőséget kínál az ügyfeleinek, így a bejárat közelében olyan munkaállomások találhatók, amelyeket bárki használhat, míg a tér távolabbi pontjaira helyezték el a dedikált asztalokat, valamint a privát irodákat, a tárgyalót és a telefonfülkét.

A szokásos lehetőségek szolgálják az itt dolgozókat, mint a wifi, a zárható szekrény, a multifunkcionális nyomtató, a kávézópult pedig úgy néz ki, mintha egy belvárosi bárba tévedtünk volna. Ha pedig valaki szünetet akar beiktatni a munkájába, akkor sétálhat egyet a közeli csatorna partján, vásárolgathat a butikokban vagy éppen a környező étteremben ebédelhet. Szóval egy igazán tökéletes választás a nomádok számára.

Az árak amúgy magyar szemmel kissé húzósnak tűnnek. Megkülönböztetik a nomádok és a rendszeresen itt dolgozók árait. A nomádok számára az első óra 4 euró, majd minden további óra 3 euró, egy nap 20 euró, míg 1 hónap 300 euró. Az állandó jelleggel itt dolgozók árai: 400 euró egy hónapra számos plusz szolgáltatással, de ha fél évre jön valaki, akkor havi 360 euró a díj, míg 1 éves bérlet esetén a havi díj lemegy 345 euróra. A privát cellás iroda egy hónapra 1200 euró, amely négy ember számára is elégséges helyet biztosít.

 

 

Fotó: Elfie Pariente / Gregoire Louzon

SOCIAL BOX