Az IVG közel 8000 nm-re hosszabbított bérleti szerződést

Az IVG sikeres első félévet tudhat maga mögött, ugyanis a félév végére a cég kezelésében álló Infopark E épülete elérte a 86%-os, az Infopark D épülete a 94%-os, a RiverPark pedig a 85%-os kiadottsági szintet. Ebben az időszakban kötött bérleti szerződések közül is kiemelkedik az egyik kulcsügyfelével kötött szerződéshosszabbítása, melynek bérlőképviseletét a VLK Consulting látta […]

Az IVG sikeres első félévet tudhat maga mögött, ugyanis a félév végére a cég kezelésében álló Infopark E épülete elérte a 86%-os, az Infopark D épülete a 94%-os, a RiverPark pedig a 85%-os kiadottsági szintet. Ebben az időszakban kötött bérleti szerződések közül is kiemelkedik az egyik kulcsügyfelével kötött szerződéshosszabbítása, melynek bérlőképviseletét a VLK Consulting látta el és amellyel nem csupán eddig bérelt területeire hosszabbította meg bérleti szerződését, de némileg növelte is bérleményi területeit, összesen közel 8000 nm-re. A bérlőt képviselő VLK Consulting ügyvezetője, Kalaus Valter szerint a szerződés-hosszabbítás az irodaházai magas színvonalának, jó elhelyezkedésének és a kellőképpen versenyképes hosszabbítási feltételek elérésének volt köszönhető.

„Ez a szerződés egyértelműen bizonyítja, hogy bérlőink elégedettek az irodaházaink által nyújtott szolgáltatásokkal, a kialakítás magas minőségével. Az IVG-nél kiemelt figyelmet fordítunk bérlőink elégedettségére, szolgáltatásaink magas színvonalára, valamint a kellemes irodaházi közösségek kialakítására. Úgy gondolom ennek köszönhető a magas bérlő-megtartási rátánk”- mondta Madler Attila, az IVG Hungary Kft. asset menedzsere.

SOCIAL BOX