A Nestlé fészket épített a Távol-Keleten

A gőzerővel fejlődő Vietnam egyik legnagyobb városában a Nestlé új irodába költözött, amelynek látványvilága illeszkedik a helyi kultúra értékeihez. A költözést egyfajta újrahasznosítás jegyében bonyolították le, hiszen a régi munkahelyen használt berendezési tárgyakból minél többet akartak az új miliőbe is átmenteni, miközben az újfajta megközelítés szerint számos tárgyaló- és interaktív teret hoztak létre. Az ADP […]

A gőzerővel fejlődő Vietnam egyik legnagyobb városában a Nestlé új irodába költözött, amelynek látványvilága illeszkedik a helyi kultúra értékeihez. A költözést egyfajta újrahasznosítás jegyében bonyolították le, hiszen a régi munkahelyen használt berendezési tárgyakból minél többet akartak az új miliőbe is átmenteni, miközben az újfajta megközelítés szerint számos tárgyaló- és interaktív teret hoztak létre.

Az ADP egy unikális irodát alakított ki oly módon, hogy a munkahely központi szimbóluma a fészek (Nest in Nestlé), amely meghatározza a felhasznált anyagokat és a struktúrát is. Ugye a fészekmotívum egybe tereli a fiókákat, jelen esetünkben a dolgozókat, ami hatásosabb kommunikációra és integráltabb együttműködésre sarkallja őket, miközben erősíti a csapatszellemet és megnyugtató jövőképet teremt a dolgozók számára.

A koncepció szerint a természet belép a térbe, mintegy integrálja a modern kor vívmányait. A harmonikus összkép pedig az egész irodát meleg, világos és komfortos hangulattal vértezi fel, hogy eközben Vietnam természetes élőhelyei ne csak a hatalmas poszteren keresztül, hanem a környezettudatosság szintjén is megjelenjenek.

SOCIAL BOX