Nehéz dolga lesz a zsűrinek! Csodálatos irodák közül kell választaniuk.

Idén is világszínvonalú irodák, munkahelyek neveztek be és neveznek Az Év Irodája versenyre, amely a tervezők, építészek, belsőépítészek, kivitelezők munkáját, illetve persze a megrendelő cégek igényességét, modern munkakultúráját is dicsérik. Közöttük nemzetközi cégek helyi irodái és hazai cégek munkahelyei is megtalálhatók, van budapesti irodaház és van vidéki csarnoképület. Az ötletek és a megoldások végtelen tárháza […]

Idén is világszínvonalú irodák, munkahelyek neveztek be és neveznek Az Év Irodája versenyre, amely a tervezők, építészek, belsőépítészek, kivitelezők munkáját, illetve persze a megrendelő cégek igényességét, modern munkakultúráját is dicsérik. Közöttük nemzetközi cégek helyi irodái és hazai cégek munkahelyei is megtalálhatók, van budapesti irodaház és van vidéki csarnoképület. Az ötletek és a megoldások végtelen tárháza pedig egy sokszínű mezőnyt prezentált a nagyérdeműnek és a zsűrinek, csak győzzük csodálni őket.

A Dealogic irodájáról már sokat értekeztünk, hiszen ez az egyik első csúszdás budapesti iroda, másrészt pedig számtalan dizájntárgy biztosítja a belső terek unikális voltát. Az MSCI hazai munkahelyén is jártunk már, ahol valóban a legutolsó szög is pontosan oda került, ahová való, illetve ahová tervezték. Komfortos, decens és nagyvonalú terek között töltheti hétköznapjait itt a munkavállaló, miközben a multifunkcionális Bisztrót is felkeresheti. A KELER csoport hosszas előkészítő munka után költözött egy Rákóczi úti irodaházba, és az Y-generációs atmoszféra helyett ezúttal egy exkluzív X-generációs hangulatot fedezhetünk fel a falak között, ami szinte üdítő kivétel a belsőépítészeti trendek között.

  Il Bacio de Stile

A további pályázók is a vágyott sokszínűséget képviselik, hiszen a legkülönbözőbb gazdasági ágakban tevékenykedő cégek indulnak idén is. Így a IMMOFINANZ csoport helyi irodája azt igazolja, hogy egy régebbi irodaházban is fantasztikus, modern miliőt és munkakörülményeket lehet teremteni. Most pedig kicsit kanyarodjunk el az exkluzivitás irányába, hiszen bár a Mazars könyvvizsgáló cég munkája nagyfokú bizalmat igényel az ügyfelek részéről, ennek ellenére az irodájuk belsőépítészeti kialakítása friss, játékos, élő és energikus atmoszférát teremtett. Az exkluzivitás persze nem csak a cég és az ügyfelek kapcsolatában érhető tetten, hanem például az Il Bacio di Stile luxusáruházban is, ahol a vásárlói terek mellett a kiszolgáló háttértevékenység színterei is elképesztő eleganciát képviselnek.

A Noguchi Porter Novelli Szabadság téri irodájában pedig mintha a genius loci, avagy a hely szelleme jótékony hatása érződne, hiszen a pazar Szabadság téren egy igazán látványos munkahelyet találunk. Most pedig ugorjunk egy nagyot, és kiránduljunk vidékre, hiszen Nagytarcsán egy csarnoképületet formáltak teljesen újjá, igazolva, hogy egy hazai kkv is igényes munkakörnyezetet teremthet magának. A Gloster Telekom csak hintett varázspálcájával, és a kétszintes ipari ingatlan egy 21. századi irodává változott. Természetesen még nincs vége a pályázók felsorolásának, de hagyjunk legközelebbre is a látványos terekből. Addig is nézegessünk képeket Az Év Irodája verseny honlapján!

 

 

SOCIAL BOX