Most nem skandináv krimit forgatnak, hanem dolgoznak

Bár nagy keletje van mostanában a skandináv krimiknek és bűnügyi filmeknek, ezúttal Észak-Európa békésebb arcát mutatjuk be Önöknek, hiszen egy vadonatúj irodába invitáljuk a nagyérdeműt. Persze az a hatalmas sárga lépcsősor bárhová vezethet, reményeink szerint ezúttal azon keresztül a munkaállomásokhoz jutunk el. Az SMFB reklámügynökség új munkahelye Oslo belvárosában került kialakításra a régi Hotell Augustinban, […]

Bár nagy keletje van mostanában a skandináv krimiknek és bűnügyi filmeknek, ezúttal Észak-Európa békésebb arcát mutatjuk be Önöknek, hiszen egy vadonatúj irodába invitáljuk a nagyérdeműt. Persze az a hatalmas sárga lépcsősor bárhová vezethet, reményeink szerint ezúttal azon keresztül a munkaállomásokhoz jutunk el. Az SMFB reklámügynökség új munkahelye Oslo belvárosában került kialakításra a régi Hotell Augustinban, amely egy 1900-ból származó épület. Az ingatlan ennek köszönhetően különböző történelmi stílusok jegyeit viseli magán, mintegy eklektikus mixét alkotva az egyes időszakok jellemzőinek.

Korábban szállodaként hasznosították az épületet, és a szigorú építészeti szabályozások ellenére meglepő kontrasztot alkottak a régi és új stílusok. Így néhány eredeti nyílászárót – ablakot és ajtót – igényesen restauráltak, amelyek ma is láthatók a térben, miközben az új alaprajzi elrendezés a 21. század munkastílusát tükrözi. Kollaboráció mindenhol és mindenkor az alkalmazottak és az ügyfelek számára egyaránt. Az étkező is többfunkciós, hiszen használják csoportmunka és koncentrált fókuszmunka során, valamint természetesen étkezéskor. Illetve a már emlegetett sárga lépcsőt se hagyjuk ki, amely a két emeletet, vagyis a munka és a közösségi tér színhelyeit köti össze, hogy a békés szándékú skandinávok dolgos hétköznapjaikat élhessék.

Fotók: SMFB

SOCIAL BOX