A Shaw Contract európai gyártású modulszőnyege elérhető akár 2 héten belül

Az Egyesült Királyságban gyártott, legszigorúbb európai szabványoknak megfelelő modulszőnyeg széles választékot, gyors szállítást és Cradle to Cradle® tanúsítványt kínál. A Rapid Select specifikusan az európai piac kereskedelmi belső tereire kifejlesztett padlóburkolat, amely ideális választás a gyors átfutású projektekhez kompromisszumok nélkül. A mai piaci igényeknek megfelelve a termék új szolgáltatási lehetőséggel is rendelkezik, amely a megadott […]

Az Egyesült Királyságban gyártott, legszigorúbb európai szabványoknak megfelelő modulszőnyeg széles választékot, gyors szállítást és Cradle to Cradle® tanúsítványt kínál.

A Rapid Select specifikusan az európai piac kereskedelmi belső tereire kifejlesztett padlóburkolat, amely ideális választás a gyors átfutású projektekhez kompromisszumok nélkül. A mai piaci igényeknek megfelelve a termék új szolgáltatási lehetőséggel is rendelkezik, amely a megadott feltételek mellett akár 24 órán belül is elérhető*.

Andrew Jackson a Shaw Contract EMEA marketing vezetője elmondta: „Azért vezettük be a Rapid Select-et, hogy megfeleljen az Európában működő kereskedelmi cégek igényeinek. Ügyfeleinkkel együttműködve tudjuk, hogy a piacon kereslet van egy funkcionális, de jól megtervezett termékre, költséghatékony áron. Azt is tudjuk, hogy a vállalkozók szoros projektidőkön dolgoznak, így új gyorsszállítási szolgáltatásunk is bevezetésre került ezen igény kielégítésére.”

Pásthy Zsolt a Shaw Contract magyarországi kizárólagos forgalmazójának, a floor by Blue-nak értékesítési vezetője szerint: „Bármilyen belső térkialakításnál a padlóburkolat kritikus lehet a projekt általános sikerességében, és fontos, hogy a választott modulszőnyeg megfeleljen a végfelhasználói igényeknek és elvárásoknak. Az irodakiépítések során egyre többször fordul elő, hogy a padlóburkolatok kiszállítására nagyon rövid idő áll rendelkezésre.  A Rapid Select rugalmasságot, praktikusságot és tartósságot biztosít, így a projektek költséghatékony, minőségi padlóburkolati megoldással a legmagasabb színvonalon teljesíthetők.”

A Rapid Select speciálisan kiválasztott tulajdonságokkal, 4 különböző stílussal és színekkel rendelkezik, amelyek megfelelnek a modern, funkcionális kereskedelmi igényeknek és nagyon jól kombinálhatók egymással. Alkalmas nagy forgalmú területekre, ellenáll az erős terhelésnek kopás nélkül.

A Rapid Select a Shaw Contract új TaskWorx® hátlapjával érhető el. A Shaw Contract a fenntarthatóság elkötelezettje, Taskworx hátlapja Cradle to Cradle™ bronz minősítéssel rendelkezik.