Lássunk tisztán! Mindenkinek köze van a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetséghez!

Ingatlanüzemeltetők, -gazdálkodók és -tulajdonosok szolgálatában A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség nem csupán a takarítással foglalkozó cégek szakmai képviseletét látja el, hanem tisztítás-technológiai független szakértő csapata értékes és fontos szolgáltatásokkal támogatja a létesítménygazdálkodó, -üzemeltető cégek és az ingatlantulajdonosok munkáját. Így a szakértők a Megrendelőket az alábbi takarítási szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdésekben, kihívásokban segítik, amennyiben: magas színvonalú, optimális ár-érték arányú […]

Ingatlanüzemeltetők, -gazdálkodók és -tulajdonosok szolgálatában

A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség nem csupán a takarítással foglalkozó cégek szakmai képviseletét látja el, hanem tisztítás-technológiai független szakértő csapata értékes és fontos szolgáltatásokkal támogatja a létesítménygazdálkodó, -üzemeltető cégek és az ingatlantulajdonosok munkáját. Így a szakértők a Megrendelőket az alábbi takarítási szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdésekben, kihívásokban segítik, amennyiben: magas színvonalú, optimális ár-érték arányú takarítási szolgáltatást szeretnének; pályázatot írnak ki takarítási szolgáltatás elvégzésére; kérdésük, problémájuk van takarítási feladatok bármely területére vonatkozóan; illetve tisztán szeretnének látni a kérdéskörben. A MATISZ szakértelmét és elkötelezettségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a hazai ingatlanszakma egyik jelentős rendezvényén, Az Év Irodája versenyen szakmai támogatóként is aktív részt vállalt az esemény sikeres lebonyolításában.

Professzionalizmus és minőség

A hazai ingatlanpiac a elmúlt 25 évben hatalmas fejlődésen ment keresztül, ahol a létesítménygazdálkodás – facility menedzsment – immár a nyugat-európai és amerikai sztenderdekhez hasonlóan igen magas színvonalú gazdálkodást és tevékenységet nyújt az ingatlantulajdonosok és -üzemeltetők számára. A facility menedzsment egyik legmeghatározóbb tevékenysége a tisztítás-technológia és takarítás, amelyet a technológiai újdonságoknak, a nívós szakembergárdának és a professzionális szervezeti kereteknek köszönhetően igen magas színvonalon látnak el a MATISZ tagszervezetei. Ez a tevékenységi kör már csak azért is meghatározó, hiszen egy irodaházban vagy bevásárlóközpontban a komfortérzetet és a minőséget, ekképpen a nagybetűs versenyképességet alapvetően meghatározza a fizikai környezet ápoltsága és tisztasága.

Érdekvédelem

A Szövetség szakmai ernyőszervezetként kezdeményező és vezető szerepet vállal a szakmai, szakmapolitikai projektek kidolgozásában és megvalósításában; rendszeres hírlevelei és a honlapja – www.matisz.org – segítségével informálja a tisztítás-technológiai szakmát és partner ágazatait az őket érintő változásokról, technológiai újdonságokról; fórumot teremt a szakmai vélemények kicserélésére; széles körű kapcsolati háló kiépítésére törekszik más, szakmai, civil és gazdasági szereplőkkel; valamint elsőrendű céljának tekinti a szakmai színvonal emelését, illetve a szakmai edukációt.

Évente egy nap a takarításnak is jár!

A Szövetség sikeres és évről évre egyre népszerűbb nagy szakmai rendezvénye az őszi tisztítás-technológiai konferencia, amely hasznos betekintést, átfogó képet ad a takarítási tevékenységek aktuális helyzetéről a létesítménygazdálkodó, létesítményüzemeltető cégek e területtel foglalkozó vezetői számára.  Idén Vecsésen október 20-án az Airport Hotel Stációban kerül sor a rendezvényre. Találkozzunk ott!

Vegye fel a kapcsolatot a Szövetség titkárával: e-mail: kiss.judit@matisz.org

Tájékozódjon a honlapon: www.matisz.org 

SOCIAL BOX