Csokimádók figyelem! Ide költözött a Nestlé

A DEGW Italia alapvetően arra fókuszált, hogy a hatalmas helyiségek dinamikus használatát elősegítse, így a Nestlé átfogó stratégiájában is szereplő flexibilis munkamódszereket ösztönözze. A legendás márka különösen nagy hangsúlyt fektet a vállalati dolgozók jólétére és kényelmére, ennek megfelelően alakították ki a munkaállomásokat és a közösségi zónákat. Az alaprajzi elrendezés a nagyteres koncepcióra épült, amelyet kiegészítettek […]

A DEGW Italia alapvetően arra fókuszált, hogy a hatalmas helyiségek dinamikus használatát elősegítse, így a Nestlé átfogó stratégiájában is szereplő flexibilis munkamódszereket ösztönözze. A legendás márka különösen nagy hangsúlyt fektet a vállalati dolgozók jólétére és kényelmére, ennek megfelelően alakították ki a munkaállomásokat és a közösségi zónákat.

Az alaprajzi elrendezés a nagyteres koncepcióra épült, amelyet kiegészítettek különböző méretű tárgyalótermekkel, informális helyiségekkel, projektszobákkal, csendes szobákkal és telefonkuckókkal, hogy mind a fókusz-, mind a csoportos munkára alkalmas környezetet biztosítsanak.

A főhadiszállás kialakítása épít az ingatlanegyüttes formai adottságaira is, hiszen az egyes épületszárnyak a Nestlé különböző híres márkáinak adnak otthont (mint például Nespresso, Sanpellegrino, Perugina), míg a brandek találkozási pontjain közösségi tereket és tematikus központokat hoztak létre, hogy a hatalmas központ egységes hatást mutasson.

Az épület szíve a többszintes fogadó tér, ahol a földszinten az integrált recepció található, míg az első szinten öt tárgyalótermet alakítottak ki, amelyek tematikáját fali grafikák jelenítik meg, így a cég különböző termékeire (víz, kávé, kakaó, gabonafélék) asszociálhatunk. A második szinten pedig a vállalati étterem kapott helyet VIP-szobával, balkonnal és társalgóval.

SOCIAL BOX