Az Uber már székházat is épít San Franciscóban

A fuvarrendelő mobilalkalmazást működtető cég a múlt hét végén osztott meg részleteket arról, hogy milyen irodakomplexumba költöznek majd. A társaság új központja is San Franciscóban lesz, a létesítményben mintegy 39 ezer négyzetméternyi terület áll majd rendelkezésre. Főként irodákat helyeznek majd el, de az amerikai technológiai vállalatok székhelyeinek ismeretében nem okozna nagy meglepetést, ha számos, a […]

A fuvarrendelő mobilalkalmazást működtető cég a múlt hét végén osztott meg részleteket arról, hogy milyen irodakomplexumba költöznek majd. A társaság új központja is San Franciscóban lesz, a létesítményben mintegy 39 ezer négyzetméternyi terület áll majd rendelkezésre.

Főként irodákat helyeznek majd el, de az amerikai technológiai vállalatok székhelyeinek ismeretében nem okozna nagy meglepetést, ha számos, a munkatársak jó közérzetét és rekreációját biztosító helyiséget is kialakítanának. Az már most tudható, hogy a földszinten üzlethelyiségeket alakítanak ki, így a kisebb bevásárlások sem okoznak majd gondot az ott dolgozóknak, akik várhatóan mintegy háromezren lesznek.

A komplexum két épületből áll, a hat és a tizenegy emeletes házakat három, fémből és üvegből készült folyosó köti össze a levegőben. Az építkezést várhatóan még az idén elkezdik, és 2017 végén, 2018 elején veszi majd birtokba a társaság a létesítményt. Az Uber munkatársai jelenleg több irodaházban, szétszórva dolgoznak San Franciscóban.

SOCIAL BOX