A Kelly Services költözött a Kálvin Centerbe

A Europa Capital és a ConvergenCE a közelmúltban zárta le a nagyjából 30.000 négyzetméteres iroda portfólió megvásárlását, és a CE LAND Holding Kft. (az épület korábbi tulajdonosának a VB Real Estate Services GmbH vagyonkezelője) a sikeres együttműködés eredményeképpen a Kálvin Centerben már ki is adott egy 600 négyzetméter irodahelyiséget a humánerőforrás-megoldásokat nyújtó Kelly Services Inc-nek. Az innovatív […]

A Europa Capital és a ConvergenCE a közelmúltban zárta le a nagyjából 30.000 négyzetméteres iroda portfólió megvásárlását, és a CE LAND Holding Kft. (az épület korábbi tulajdonosának a VB Real Estate Services GmbH vagyonkezelője) a sikeres együttműködés eredményeképpen a Kálvin Centerben már ki is adott egy 600 négyzetméter irodahelyiséget a humánerőforrás-megoldásokat nyújtó Kelly Services Inc-nek.

Az innovatív és stratégiai humánerőforrás szolgáltatásokat nyújtó Kelly Services, Inc. a kiváló elhelyezkedése és a közelben lévő tömegközlekedési lehetőségek miatt választotta a Kálvin Centert központjának. Az épület magas színvonalú irodákat kínál, rugalmas bérleti feltételekkel.

A Kálvin Center a Kálvin téren, az Üllői út és a Kiskörút kereszteződésénél található, nem messze a történelmi belvárostól. Az Astoria – Deák forgalmi csomópont közelsége miatt az irodaépület gyakorlatilag Budapest egyik legkiemelkedőbb közlekedési csomópontjában van. Az A kategóriás, összesen 9.167 m2 bérbe adható irodaterület, és a mélygarázs mellett az épület bankfióknak, kávézónak és gyógyszertárnak is helyet ad, valamint a közelben hotelek, vendéglők, élelmiszerboltok és üzletek is találhatóak.

Zeley Csaba, a ConvergenCE Vagyonkezelési Igazgatója megjegyezte: “Nagy örömünkre szolgál, hogy a Kelly Services a Kálvin Center irodaházat választotta és ezzel az egyik kulcsbérlőnk lesz az irodaházban. Biztos vagyok abban, hogy elégedettek lesznek új irodájukkal és hosszú együttműködésre számíthatunk.”

SOCIAL BOX