A Box extrém munkahelye: csúszdás játszótér felnőtteknek

Újabb gyöngyszem San Franciscóból, a technológiai és startup cégek aranybányájából, ahol kis túlzással minden bokorból egy dizájniroda ugrik elő. A Box felhőalapú tárolási csomagokat kínál a Top 1000-be tartozó vállalatoknak, így aztán könnyű belátni, hogy kinőtték a régi, mintegy 2500 négyzetméteres irodájukat Palo Altóban. Az új, csaknem négyszer akkora főhadiszállásukat pedig már úgy rendezték be, hogy […]

Újabb gyöngyszem San Franciscóból, a technológiai és startup cégek aranybányájából, ahol kis túlzással minden bokorból egy dizájniroda ugrik elő. A Box felhőalapú tárolási csomagokat kínál a Top 1000-be tartozó vállalatoknak, így aztán könnyű belátni, hogy kinőtték a régi, mintegy 2500 négyzetméteres irodájukat Palo Altóban. Az új, csaknem négyszer akkora főhadiszállásukat pedig már úgy rendezték be, hogy a legtehetségesebb embereket magukhoz vonzzák, vagyis egyfajta toborzó irodát alakítottak ki, már ami az esztétikumot, a szolgáltatásokat és a kényelmet illeti.

A tervező FENNIE + MEHL Architects pedig „értett” a szóból, és nagy vehemenciával láttak a projektnek. Födémet törtek át, falakat bontottak ki, hogy egy olyan nagyvonalú tér jöhessen létre, amely pozitív befolyásolja a kollégák hangulatát. Féktelen, vicces, fiatalos, a két szintet csúszdával összekötő nagyteres koncepció valósult meg, ahol a harsány, élénk színek egy lendületes technológiai cég mindennapjait reprezentálják. A cég nyomulásáról csak annyit, hogy az első munkahelyüket másfél év alatt nőtték ki, kérdés, hogy itt meddig bírják majd.

SOCIAL BOX