A NET'54 költözött a BC140-be

Az 1996-os alapítása óta 100%-os magyar tulajdonban lévő NET’54 Kft. két évtized alatt a magyar piac egyik legmeghatározóbb információs és kommunikációs technológiai szolgáltatójává vált. A NET’54 több mint hatvan munkavállalót foglalkoztat és sikerrel ötvözi a közép-vállalatok gyorsaságát, rugalmasságát, költséghatékonyságát, a nagyvállalatok megoldásaira jellemző testre-szabottsággal, szakértelemmel és minőséggel. A vállalat szerteágazó projekt tapasztalatainak, magas szintű szakmai kompetenciáinak, valamint stabil pénzügyi hátterének köszönhetően […]

Az 1996-os alapítása óta 100%-os magyar tulajdonban lévő NET’54 Kft. két évtized alatt a magyar piac egyik legmeghatározóbb információs és kommunikációs technológiai szolgáltatójává vált. A NET’54 több mint hatvan munkavállalót foglalkoztat és sikerrel ötvözi a közép-vállalatok gyorsaságát, rugalmasságát, költséghatékonyságát, a nagyvállalatok megoldásaira jellemző testre-szabottsággal, szakértelemmel és minőséggel.

A vállalat szerteágazó projekt tapasztalatainak, magas szintű szakmai kompetenciáinak, valamint stabil pénzügyi hátterének köszönhetően nemzetközi összehasonlításban is komplex projektek kivitelezésében tud kulcsszerepet vállalni. Mára teljes körű rendszerintegrátorként, az IT és a telekommunikáció területein fejleszti és szállítja megoldásait többek között a banki, közműszolgáltató, ipari, közigazgatási és telekommunikációs iparágakban tevékenykedő ügyfelei számára.

A kínálat bővítése értelemszerűen a szakemberek terén is bővülést hozott; folyamatos képzéssel és rekrutációval a NET’54 az utóbbi években megduplázta dolgozóinak számát és továbbra is folyamatosan integrálja a magasan képzett munkaerőt. A növekvő cég pedig a Robertson Hungary segítségével június 15-től már Budapest legdinamikusabban fejlődő üzleti negyedében található modern, A kategóriás irodájában szolgálhatja ki ügyfeleit és irányíthatja teljes operációját.

A BC140 modern, A kategóriás irodaház Budapest legdinamikusabban fejlődő üzleti negyedében, a XIII. kerület központi részén helyezkedik el. Az épület közlekedés szempontjából kiváló adottságokkal rendelkezik. Impozáns recepció és lobby fogadja a dolgozókat és a vendégeket. Az exkluzív belső kert, a modern berendezés, színvonalas anyagok és az átriumnak köszönhetően bejutó természetes fény teszi még élvezetesebbé a munkavégzést a NET’54 dolgozói számára.

SOCIAL BOX