Az IMMOFINANZ több új bérleti szerződést ütött nyélbe

Több új bérlő költözött a Greenpoint7 irodaházba, közel 4 000 m2 irodai területre kötöttek újabb bérleti szerződéseket, ebből a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal bérelt ki 2 000 m2 területet. A Globe 3 irodaházba is új bérlő érkezett, itt a Ripost média kötött új bérleti szerződést. A Haller Gardens-nek egy újabb, IT területen működő […]

Több új bérlő költözött a Greenpoint7 irodaházba, közel 4 000 m2 irodai területre kötöttek újabb bérleti szerződéseket, ebből a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal bérelt ki 2 000 m2 területet. A Globe 3 irodaházba is új bérlő érkezett, itt a Ripost média kötött új bérleti szerződést. A Haller Gardens-nek egy újabb, IT területen működő bérlője lett, az Alvicom, valamint egy már meglévő bérlő – a Computacenter – 1 200 m2-rel növelte itt meglévő bérelt területét.

A bérleti szerződések meghosszabbítása a jelenlegi bérlői kör elégedettségének is köszönhető. Amíg 18 000 m2 irodaterületen hosszabították meg a bérlők a bérleti szerződéseiket az Átrium Park, Greenpoint7, Haller Gardens, Xenter13 és a Szépvölgyi Business Park területein, addig további 25 000 m2-en hosszabbítanak a jelenlegi logisztikai bérlők is. Az OPEL SOUTHEAST EUROPE úgy döntött, hogy a Budapesthez közeli Budaörsön található LOG.IQ Camel Parkban több mint 12 000 m2-es területet bérel újabb öt évre, valamint a Törley Pezsgőpincészet is meghosszabbította szerződését a LOG.IQ Dunaharasztiban több mint 12 000 m2-en, szintén további öt évre.

„Az IMMOFINANZ az elmúlt pénzügyi évben – 2014. május és 2015. április között, – közel 40 000 m2 irodai és 10 000 m2 logisztikai területet adott bérbe, amely egyaránt jelent új bérleti szerződéseket, valamint meglévő bérleti szerződések meghosszabbítását. Ez a növekedési ütem a jelenlegi pénzügyi évben is folytatódik, amely rávilágít arra a minőségre, rugalmasságra és biztonságra, amelyet meghatározó ingatlanfejlesztő és befektető társaságként nyújtani tudunk új és meglévő bérlőinknek” – mondta Nagy Viktor, az IMMOFINANZ magyarországi irodai és logisztikai portfólió vagyonkezeléséért felelős részlegének vezetője. 

SOCIAL BOX