Laptop: egy tündéri közösségi iroda Párizsban

Az eredetileg fotósként dolgozó Pauline Thomas később interaktív tervezéssel kezdett el foglalkozni, és azóta is digitális ügynökségek számára dolgozik. Így jött az érdekes ötlet, hogy egy olyan helyet teremt, amely ehhez a kreatív tevékenységhez illően produktivitást, együttműködést és kényelmet kínál. Így született meg a Laptop elnevezésű közösségi iroda. A barátságos épületre Párizs 19. kerületében talált […]

Az eredetileg fotósként dolgozó Pauline Thomas később interaktív tervezéssel kezdett el foglalkozni, és azóta is digitális ügynökségek számára dolgozik. Így jött az érdekes ötlet, hogy egy olyan helyet teremt, amely ehhez a kreatív tevékenységhez illően produktivitást, együttműködést és kényelmet kínál. Így született meg a Laptop elnevezésű közösségi iroda.

A barátságos épületre Párizs 19. kerületében talált rá, amely régen műhelyként funkcionált a Les Buttes Chaumont park közelében. Jól érzékelteti a hely szellemét és az alapító elkötelezettségét, hogy asztalos által készített egyedi asztalokon dolgozhatnak a szabadúszók. A helyszín egyediségét bizonyítja, hogy mindent a semmiből kellett megvalósítani, hiszen korábban nem volt itt konyha vagy egyéb tárgyalótermek.

A Laptop az itt dolgozók számára a tervező gondolkodásmódjának megfelelően sokkal több, mint egy bérelt asztal, hiszen ez egy meleg, inspiratív és befogadó közösség, ahol mindenki bátran építheti a saját kapcsolatrendszerét és remélhetően egymással is gyümölcsöző projekteket valósítanak meg.

SOCIAL BOX