Új tranzakciók a CA IMMO-nál

Új bérlők és hosszabbítások az Europolis Park Budapest Aerozone logisztikai parkban Egy magát felfedni nem kívánó bérlő több évre kötelezte el magát az Aerozone logisztikai parkban. Több mint 7000 nm raktár és 600 nm irodaterületet vett bérbe. A bérbeadót a C&W képviselte, aki kizárólagos ügynökség az épületen, a bérlőt pedig a DTZ. Az Igepa Paper Hungary, papír […]

Új bérlők és hosszabbítások az Europolis Park Budapest Aerozone logisztikai parkban

Egy magát felfedni nem kívánó bérlő több évre kötelezte el magát az Aerozone logisztikai parkban. Több mint 7000 nm raktár és 600 nm irodaterületet vett bérbe. A bérbeadót a C&W képviselte, aki kizárólagos ügynökség az épületen, a bérlőt pedig a DTZ. Az Igepa Paper Hungary, papír és reklámgrafikai nagykereskedő új bérlőként közel 4000 nm raktár, és 300 nm irodaterületet vesz bérbe hosszú távra a vecsési parkban. A szállítmányozással, logisztikai tevékenységgel foglalkozó GSP Global Szerviz Partner Kft. 2000 m2-t bővült és egyúttal meghosszabbította bérleti szerződését és további évekre kötelezte el magát nagyságrendileg mindösszesen 6000 nm-en. 

Egy neve elhallgatását kérő cég hosszabbított; ők 2000 négyzetmétert foglalnak el a Parkban. Az Expeditors logisztikai vállalat már régóta 300 nm-t bérel, júliustól közel 600 nm irodaterületen bővültek, így összesen 3950 nm-re kötöttek szerződést. Ebből 3300 nm raktár, a fennmaradó 650 nm pedig irodaterület. Egy logisztikai cég a közelmúltban hosszabbította meg közel 1500 négyzetméteres raktár-és irodaterületre vonatkozó szerződését.A Park jelenlegi kiadottsága így immár 75 százalékos.

Új bérlők az Infopark A és Canada Square irodaházakban

Az Infopark A épületében bruttó 700 nm irodaterületre kötött hosszú távra szerződést a Kékkúti Ásványvíz Zrt. A résztvevő ügynökség a bérlő részéről a Property Solution Group, a bérbeadó részéről az épület kizárólagos ügynöksége a C&W volt. Az Infopark A jelenlegi telítettsége 95%. A Canada Square irodaházba az AdNovum alkalmazás fejlesztő szoftver cég közel bruttó 500 nm irodaterületre kötött bérleti szerződést szeptembertől. Az épület kiadható területeinek jelenleg 60%-a foglalt.

 

SOCIAL BOX