Így néz ki egy pénzügyi guru luxusirodája vagyis palotája

Az Indosurya International Holdings mindössze 300 négyzetméteres irodája megfelelően reprezentálja az exkluzív ügyfelek számára pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó cég tevékenységét, a brandépítés ezúttal a luxust jelenti, és persze nem is véletlenül. A csilli-villi munkahely az indonéz cég első fiókirodája Szingapúrban, amely ugye a keleti félteke egyik pénzügyi központja. A gazdag városállam üzleti központjában kialakított iroda megfelelő […]

Az Indosurya International Holdings mindössze 300 négyzetméteres irodája megfelelően reprezentálja az exkluzív ügyfelek számára pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó cég tevékenységét, a brandépítés ezúttal a luxust jelenti, és persze nem is véletlenül.

A csilli-villi munkahely az indonéz cég első fiókirodája Szingapúrban, amely ugye a keleti félteke egyik pénzügyi központja. A gazdag városállam üzleti központjában kialakított iroda megfelelő presztízshelyszín az ügyfelek számára, ekképpen a cég méltóképpen üdvözölheti klienseit. Az anyagok és berendezési tárgyak jelentős része Európából származik.

SOCIAL BOX