Felvillanyozták magukat! Ezek beköltöztek az erőműbe!

A mindössze 500 négyzetméteres irodáról elmondhatják, hogy a nagy belső terek miatt világos és modern, a természetes fény utánpótlással tehát nem lesz gond. Egyébként az ipari épület a lipcsei villamosított vasútvonal számára biztosította korábban az energiát, majd 2000-ben teljesen felújították az ingatlant. A klinkertéglás homlokzat persze rögtön ámulatba ejti a látogatót, miközben odabent is találhatunk […]

A mindössze 500 négyzetméteres irodáról elmondhatják, hogy a nagy belső terek miatt világos és modern, a természetes fény utánpótlással tehát nem lesz gond. Egyébként az ipari épület a lipcsei villamosított vasútvonal számára biztosította korábban az energiát, majd 2000-ben teljesen felújították az ingatlant.

A klinkertéglás homlokzat persze rögtön ámulatba ejti a látogatót, miközben odabent is találhatunk néhány klassz indusztriális megoldást, ami a régi ipari funkció öröksége. Ebben a hatalmas belmagasságú térben minimalista díszletet terveztek, amely funckionális és rugalmas. A képek önmagukért beszélnek.

SOCIAL BOX