Megnyílt Budapest első közösségi bisztrója

A Loffice közösségi irodahálózat négy budapesti és egy bécsi helyszínen van jelen, melyek között egykori kottanyomda, cipőgyár és műanyagfeldolgozó üzem is megtalálható. Rendezvénytereik a pesti belváros frekventált pontjain találhatóak, 2009 óta különböző stílusú és hangulatú események kedvelt helyszínei.   A hálózat – magasan a város felett– nemrég új taggal, a Taste Loffice-szal bővült a Paulay […]

A Loffice közösségi irodahálózat négy budapesti és egy bécsi helyszínen van jelen, melyek között egykori kottanyomda, cipőgyár és műanyagfeldolgozó üzem is megtalálható. Rendezvénytereik a pesti belváros frekventált pontjain találhatóak, 2009 óta különböző stílusú és hangulatú események kedvelt helyszínei.  

A hálózat – magasan a város felett– nemrég új taggal, a Taste Loffice-szal bővült a Paulay Ede utcában, amely Budapest első közösségi bisztrójaként egyedi design- és művészeti koncepcióval bíró loft rendezvénytérként is működik. A Taste Loffice létrehozásával az a céljuk a tulajdonosknak, hogy izgalmas színt csempésszenek a pesti gasztro- és rendezvényes palettára.

Az ipari design, izgalmas belsőépítészeti megoldások, újrahasznosított elemek és berendezési tárgyak, a környezettudatosság, az ergonómia és a kortárs képzőművészet mind-mind megjelennek tereikben. Figyelnek arra, hogy fenntartható, rugalmasan alakítható, dinamikus és élhető rendezvényhelyszíneket hozzanak létre.

SOCIAL BOX