A Pódium Irodaházba megérkezett az Y-generáció

Az elmúlt fél év sok tennivalóval telt a Pódium Irodaházban. Az épületbe érkezett öt új bérlő számára fontos volt, hogy egy mozgalmas környéken hozza létre modern és kreatív irodáját. A bérbevett területek 360 és 950 nm között vannak és a cégek mindegyike a legújabb „ipari” dizájnra voksolt az irodája megtervezésekor, azaz álmennyezet nélküli, tágas tereket, […]

Az elmúlt fél év sok tennivalóval telt a Pódium Irodaházban. Az épületbe érkezett öt új bérlő számára fontos volt, hogy egy mozgalmas környéken hozza létre modern és kreatív irodáját. A bérbevett területek 360 és 950 nm között vannak és a cégek mindegyike a legújabb „ipari” dizájnra voksolt az irodája megtervezésekor, azaz álmennyezet nélküli, tágas tereket, modern bútorokat és izgalmas részleteket választottak, amelyek mind az új iroda-trend alkotóelemei. A Geometry Global kreatív és médiaügynökség érkezett elsőként, őket három IT cég követett – a Code Cool, Black Swan és a liligo.com –legutóbb pedig az Egon Zehnder csatlakozott az épület bérlőihez.

“A Pódium Irodaház friss arculata, modernizált műszaki felszereltsége és a nyüzsgő belvárosi elhelyezkedése mind vonzó a fiatalos kreatív és IT cégek számára, ahol az irodai környezet nemcsak munkahely, hanem a dolgozók második otthonaként is funkcionál. Az itt dolgozók a munkaidő után is szívesen maradnak az irodában, ahol kiülnek a teraszra beszélgetni vagy megisznak együtt egy italt a környező bárok valamelyikében. Így telnek a mindennapok a főleg fiatalokat foglalkoztató cégek életében, ezért is vagyunk bizakodóak, hogy az irodaház üres területei is hamarosan új bérlőre találnak.” – mondta Sermer Katalin, az S IMMO Magyarország ügyvezető igazgatója.

“Számos bérlővel foglalkozunk, akik mind a kivételes központi elhelyezkedésű, jó minőségű és megfelelő áron kínált épület iránt érdeklődnek. Jelenleg is több potenciális bérlővel folytatunk tárgyalásokat és optimisták vagyunk, hogy hamarosan újabb bérlőket köszönthet az épület. – mondta Jójárt Angéla, a bérbeadással kizárólagosan megbízott Colliers International iroda bérbeadási üzletágának tanácsadója. 

SOCIAL BOX