Új igazgatósági tagokkal erősít a Biggeorge Property Zrt.

Növekedési és fejlesztési potenciáljának minél hatékonyabb kiaknázása céljából megerősített szakmai csapattal vág neki a 2017-es esztendőnek. Az eddig is kiemelkedő sikereket felmutató, erős szakembergárdához két, az ingatlanfejlesztésben és hasznosításban jártas szakember, Bozsovics Zsolt és Angel Gábor csatlakozik igazgatósági tagként. Bozsovics Zsolt, a White Star Real Estate, korábbi nevén, az AIG/Lincoln amerikai ingatlanfejlesztő cég egykori fejlesztési és kivitelezési igazgatója közel 20 […]

Növekedési és fejlesztési potenciáljának minél hatékonyabb kiaknázása céljából megerősített szakmai csapattal vág neki a 2017-es esztendőnek. Az eddig is kiemelkedő sikereket felmutató, erős szakembergárdához két, az ingatlanfejlesztésben és hasznosításban jártas szakember, Bozsovics Zsolt és Angel Gábor csatlakozik igazgatósági tagként.

Bozsovics Zsolt, a White Star Real Estate, korábbi nevén, az AIG/Lincoln amerikai ingatlanfejlesztő cég egykori fejlesztési és kivitelezési igazgatója közel 20 éve tevékenykedik a hazai és nemzetközi ingatlanpiacon. Az irányításával megvalósított, magas minőségű iroda, kereskedelmi, és logisztikai fejlesztések kivitelezési munkáinak értéke meghaladja a 60 milliárd Forintot. Igazgatósági tagként, a cég új fejlesztési projektjeinek támogatásával segíti a jövőben a Biggeorge Property Zrt. vezetőségét.

Angel Gábor, több mint 15 éves ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkezik, az elmúlt 6 évben a Budapesti Ingatlanhasznosítási és Fejlesztési Nyrt vezérigazgatójaként tevékenykedett. Nagy tapasztalattal rendelkezik az ingatlanfejlesztés és ingatlanhasznosítás, valamint a tőkepiacok területén. Angel Gábor az Ingatlanfejlesztési Kerekasztal Egyesület alelnöke 2013 óta. Igazgatósági tagként a társaság üzletfejlesztési (akvizíció) és ingatlanhasznosítási (asset management) területeivel foglalkozva erősíti a továbbiakban a Biggeorge Property Zrt. tevékenységét.

Kövesse a realista.hu hírportált a FacebookonInstagramonLinkedinen.

SOCIAL BOX