Az OTP Prime vásárolta meg a Váci Greens harmadik irodaházát

A „B” épület eladásával az Atenor az idei év első negyedéve során a Váci Greens irodapark mindhárom már átadott épületét, azaz a fejlesztés teljes I. ütemét értékesítette, összesen 140 millió Euró értékben. A három épület mindegyike 90%-os, vagy azt meghaladó bérbe adottsági mutatóval rendelkezik. „A Váci Greens fejlesztése tovább folytatódik a II. ütemmel, amely a […]

A „B” épület eladásával az Atenor az idei év első negyedéve során a Váci Greens irodapark mindhárom már átadott épületét, azaz a fejlesztés teljes I. ütemét értékesítette, összesen 140 millió Euró értékben. A három épület mindegyike 90%-os, vagy azt meghaladó bérbe adottsági mutatóval rendelkezik.

„A Váci Greens fejlesztése tovább folytatódik a II. ütemmel, amely a tervek szerint 2019 folyamán be is fejeződik. A következő három, a „D”, „E” és az „F” épület további 65.000 m2 “A”+ kategóriás, BREEAM Excellent minősítésű irodaterületet kínál majd” – mondta el Püschl Nikolett, az Atenor bérbeadási vezetője.

A budapesti sikerek mellett az Atenor a bukaresti HERMES Business Campus nevű irodakomplexumát is értékesítette, amely összesen 72.000m2 irodaterültet foglal magában. A román fővárosban fejlesztett projekt 100%-os bérbe adási mutatóval működik. A régió irányába tapasztalható fokozott befektetői érdeklődésre alapozva az Atenor egy újabb, 12.000 négyzetméternyi irodaterületet kínáló projekt fejlesztésébe kezdett Bukarest szívében.

Kövesse a realista.hu hírportált a FacebookonInstagramonLinkedinen.

SOCIAL BOX