Brain Embassy – A kreatív közösségi terek világa

A Brain Embassy egy nem akármilyen közösségi iroda Lengyelországban. „Van egy ország határok nélkül, ahová nem kell útlevél a belépéshez. Ez a képzelet országa, a kreativitás és a siker földje. Bárki, akinek van egy álma, amit szeretne megvalósítani, és bárki, aki szívesen működik együtt másokkal az ország polgára lehet. Sok különböző ember saját gondolatokkal és […]

A Brain Embassy egy nem akármilyen közösségi iroda Lengyelországban. „Van egy ország határok nélkül, ahová nem kell útlevél a belépéshez. Ez a képzelet országa, a kreativitás és a siker földje. Bárki, akinek van egy álma, amit szeretne megvalósítani, és bárki, aki szívesen működik együtt másokkal az ország polgára lehet. Sok különböző ember saját gondolatokkal és tervekkel egyesül egy fedél alatt. Üdvözlünk egy innovatív munkahelyen!” Ez a „szabad ország” egy olyan helyszínt keresett, amely támogatja a fentebb leírtakat, a kreativitás folyamatait. A Kinnarps támogatta ezt az egyedülálló kezdeményezést, amely helyszínt biztosít a cégeknek, szervezetknek, start-upoknak és szabadúszóknak a mindennapos találkozásokhoz.

Nagy kihívás volt ez, ugyanis 1700 négyzetméteren több mint 250 munkaállomást és több közösségi helyiséget kellett létrehozniuk. “Az Esencia szék az automatikus súlyérzékelésével lehetővé teszi a különböző munkaállomásoknál történő alkalmazását. Emellett új generációs asztalokat alkalmaztunk, mint például a Nexus benchet, amely a csoportos munkahelyek kiváló eszköze.” A folyamat során a legapróbb részletek is nagy jelentőséggel bírtak, ahogyan fogalmaztak: „Minden egyes tégla számít”. Minden szövet, szín és bútor az utolsó csavarig beleértve a játékos síliftet is alaposan megtervezett koncepció végeredménye. Aki Varsóban jár, mindenképp látogasson el ide inspirálódni!

 

SOCIAL BOX