A Svéd Nagykövetség is a CA Immo-nál

Több mint 10.000 négyzetméterre írtak alá bérleti szerződéseket a CA Immo budapesti irodaházaiban, valamint a győri Dunacenter bevásárlóközpontban. A tranzakciókat a Capital Square, a Bartók Ház, az R70 Office Complex, a Viziváros Office Center, az Infopark A, az IP West, és a Millennium Towers I irodaházakra vonatkozóan kötötték. Az ismertebb bérlők között van az MFB Invest […]

Több mint 10.000 négyzetméterre írtak alá bérleti szerződéseket a CA Immo budapesti irodaházaiban, valamint a győri Dunacenter bevásárlóközpontban. A tranzakciókat a Capital Square, a Bartók Ház, az R70 Office Complex, a Viziváros Office Center, az Infopark A, az IP West, és a Millennium Towers I irodaházakra vonatkozóan kötötték. Az ismertebb bérlők között van az MFB Invest Zrt., az MFB-Ingatlanfejlesztő Zrt., a Svéd Nagykövetség, a ManpowerGroup Kft. és a Transcom Hungary Kft.

Öt új bérlő, összesen körülbelül 2.000 négyzetméterre írt alá szerződést négy irodaházban: a Viziváros Office Centerben az Országos Fizetési Szolgáltató Zrt, valamint a P.O.I. Partner Kft., a Capital Square-ben az Ubiquity Global Services Kft., a Bartók Házban a Logiscool Kft.

A Capital Square, a Viziváros Office Center irodaházaknál, az új szerződések esetében, a tulajdonos képviseletében a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó kizárólagosan járt el, míg a további ügyletekben az Eston International Kft. és a CBRE is részt vett.

A hosszabbítások domináltak az elmúlt időszakban; nagyságrendileg 6.000 négyzetméterre írtak alá szerződéseket. Ezek között találhatjuk a Transcom Hungary Kft-t, amely 2.525 négyzetméteren írt alá az IP West épületében. Említésre méltók még a Viziváros Office Center dealek; a Svéd Nagykövetség és az MFB Zrt. leányvállalatok közel 700 négyzetméteren hosszabbítottak.

A győri Dunacenter bevásárlóközpontban is sikeresek voltak a tárgyalások; az Ugri Park játszóház 1.023 négyzetméteren hosszabbított az elmúlt időszakban. Összesen körülbelül 1.900 négyzetméteren történt terjeszkedés, a Millennium Towers I., a Capital Square valamint az R70 Office Complex irodaházakban.

SOCIAL BOX