A Cushman & Wakefield a legjobb ingatlanügynökség Magyarországon a Euromoney rangsorában

A Cushman & Wakefield magyarországi irodája, az elmúlt 9 évben minden alkalommal első helyen végzett különböző kategóriákban. A Euromoney magazin 13. felmérésében arra kérték az ingatlanpiaci vállalatokat, hogy válasszák ki az elmúlt 12 hónap tapasztalatai alapján a szerintük legjobb ingatlanpiaci szolgáltatót. Pados Gergely, a Cushman & Wakefield magyarországi vezetője a sikerrel kapcsolatban elmondta: “Nagy elismerés, hogy […]

A Cushman & Wakefield magyarországi irodája, az elmúlt 9 évben minden alkalommal első helyen végzett különböző kategóriákban. A Euromoney magazin 13. felmérésében arra kérték az ingatlanpiaci vállalatokat, hogy válasszák ki az elmúlt 12 hónap tapasztalatai alapján a szerintük legjobb ingatlanpiaci szolgáltatót.

Pados Gergely, a Cushman & Wakefield magyarországi vezetője a sikerrel kapcsolatban elmondta: “Nagy elismerés, hogy kilenc egymást követő évben díjaztak minket és nagyon hálásak vagyunk ügyfeleink töretlen lojalitásáért. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ismét meg tudtuk tartani vezető pozíciónkat Magyarországon, mely ez egész iroda közös érdeme.” 

SOCIAL BOX