Újra két rangos elismeréssel gazdagodott a STRABAG Property and Facility Services Zrt.

Idén tizedik alkalommal ült össze a 22 tagú, független szakemberekből álló zsűri, akik a Bisnode-adatbázis segítségével döntöttek arról, hogy mely üzleti márkák viselhetik a Business Superbrands védjegyet. A Business Superbrands program az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban. […]

Idén tizedik alkalommal ült össze a 22 tagú, független szakemberekből álló zsűri, akik a Bisnode-adatbázis segítségével döntöttek arról, hogy mely üzleti márkák viselhetik a Business Superbrands védjegyet. A Business Superbrands program az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban. Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

A STRABAG Property and Facility Services Zrt. sikerének titka az évtizedes piacvezető üzemeltetési tapasztalat és működésbiztonság, a megbízható, erős tulajdonosi háttér valamint a több mint hatszáz elhivatott, széles tapasztalattal rendelkező szakember, akik munkáját kiemelkedő infrastrukturális és informatikai háttér támogatja.

November vége újabb elismerést hozott a cég számára, hiszen a CIJ Awards Hungary idei díjátadó ünnepségén a tavalyi év után újra a STRABAG Property and Facility Services Zrt. kapta az Év Legjobb Facility Management Cége elismerést. Közép-Európa legjelentősebb ingatlanfejlesztői szaklapja, a CIJ Journal ítélete szerint a díj elnyerésében szolgáltatásaik komplexitása, folyamatos növekedésük és szakmai fejlődésük játszottak döntő szerepet.

SOCIAL BOX