Sikeres, ütőképes, elhivatott, szakképzett – ez az AddVal csapata

Horváth Ágnes az AddVal gazdasági vezetője 2017 nyarán csatlakozott a csapathoz, hozzá tartozik a cégcsoport teljes körű pénzügyi-számviteli menedzsmentje, a HR és a bérszámfejtés felügyelete. Ágnes több mint 12 éves pénzügyi és számviteli tapasztalattal rendelkezik, melyet az ingatlan-, az IT-, és a pénzügyi  befektetési szektorban szerzett. A cégcsoport könyvelése mellett az ügyfélkörhöz tartozó cégek igényeit […]

Horváth Ágnes az AddVal gazdasági vezetője 2017 nyarán csatlakozott a csapathoz, hozzá tartozik a cégcsoport teljes körű pénzügyi-számviteli menedzsmentje, a HR és a bérszámfejtés felügyelete. Ágnes több mint 12 éves pénzügyi és számviteli tapasztalattal rendelkezik, melyet az ingatlan-, az IT-, és a pénzügyi  befektetési szektorban szerzett. A cégcsoport könyvelése mellett az ügyfélkörhöz tartozó cégek igényeit és kéréseit szem előtt tartva részükre is teljes körű vagy rész-könyvelést végez.

A property csapat egyik oszlopos tagja Kendernay Mónika, aki property managerként a két belvárosi irodaház a Central Udvar és a Corner6 Business Center napi zavartalan működésért a bérlők és a tulajdonosok maximális elégedettségéért felel.  2005 óta dolgozik property és facility management területen, ahol „A” kategóriás irodaházak és logisztikai parkok tartoztak a felelősségi körébe. Főbb bérlői: McCann, UNICEF, GfK, ASUS, Culevit, Exim Bank, Hortonworks. 

Szabó Rita több mint 15 éves ingatlanszakmai tapasztalattal rendelkezik, egy éve csatlakozott az cégcsoporthoz ingatlanfejlesztői oldalról. Az Addval kezelése alatt álló valamennyi irodaház bérbeadásáért felel, ami több mint 30.000 m2-t jelent.  Az irodaházak szinte mindegyike 100%-os bérbe adottsággal üzemel. Ezen kívül a belvárosi Ausztria Ház property managere, így nem csak a 3300 m2-es irodaház kifogástalan működése a napi feladata, hanem a bérlőkkel való kapcsolattartás is. A marketing és PR területen szerezett többéves tapasztalatát is igyekszik kamatoztatni, szívügye az AddVal Kft. ismerté tétele szélesebb szakmai körökben.

Magos Klára  sokéves magyar és nemzetközi facility és property manageri tapasztalattal bír a kereskedelmi ingatlanok („A” kategóriás irodaházak, logisztikai parkok és bevásárlóközpontok) terén, ugyanakkor ötcsillagos szállodák, privát rezidenciák és dolgozói szállás üzemeltetésében is járatos.  2017 decemberétől az AddVal munkatársa, részben az Allee Bevásárlóközpont, valamint teljes mértékben az iCorner Irodaház üzemeltetésért felelős.

Kovács Attila 2017 novemberében csatlakozott az AddVal csapatához, ahol a cég facility management ágazatvezetői pozíciójában tevékenykedik. A Central Udvar és a Corner6 Business Center üzemeltetéséért felel és a cég összes FM-megbízásának irányítása, ill. az FM akvizíciós feladatok is hozzá tartoznak. Ennek a munkának az első gyümölcse az Allee Bevásárlóközpont műszaki és egyes infrastrukturális feladatainak átvétele 2018. január elsejétől. Attila az elmúlt 20 évben számos feladatot látott el különböző multinacionális cégeknél.

Kószó Tamás 2017 decembere óta senior facility managerként erősíti az AddVal Kft-t, és okleveles gépészmérnöki illetve építészmérnöki végzettségével logisztikai telephelyek vagyonkezelését irányítja. Emellett az Ausztria Ház üzemeléséért is felel. Korábban bevásárlóközpont műszaki irányítását végezte. Tamás 20 éve tevékenykedik a szakmában.

Jilling Ákos az alapítás óta vesz részt a cég működésének operatív irányításban. Partner, mérnök, közgazdász, a tervezési és lebonyolítási üzletág vezetője. Németországban, Kanadában, Közép és Kelet Európában szerzett munkatapasztalatával erősíti a nemzetközi megbízóikkal való gördülékeny együttműködést. Mivel az AddVal saját tervező és lebonyolító csapattal rendelkezik, így a cég által kezelt ingatlan portfoliójához kapcsolódó projekteket hatékonyan, magas minőségben és gyors határidővel tudják megvalósítani. 2017-ban számos sikeres projekt megvalósításában vett részt; néhányat megemlítve; iroda kialakítások az UNICEF, Exim Bank, ASUS részére, CC Canteen, az épülő szombathelyi jégcsarnok tervezése, InterContinental Budapest lobby és lounge felújítása.

Hubert Mühringer ingatlanpiaci szakember, 2004 óta az AddVal ügyvezetője. 25 éves tapasztalattal rendelkezik az ingatlanfejlesztés és ingatlanmanagement terén Ausztriában és Magyarországon egyaránt. Részt vesz a property és asset management operatív támogatásában. Kiváló üzleti kapcsolatokkal, csapatvezetői és vállalatirányítási képességekkel rendelkezik.

SOCIAL BOX