A Cushman & Wakefield üzemelteti a Váci Greens D épületét

A modern, építészetileg is kiemelkedő Váci Greens D épület, januári átadásakor már 50 százalékos feltöltöttségnek örvend és további bérleti tárgyalások lezárása várható a közeljövőben. A Cushman & Wakefield üzemeltetetési osztálya teljes körű property menedzsment szolgáltatást nyújt majd, melybe beletartozik a pénzügyi adminisztráció, a bérlői kapcsolattartás, a műszaki felügyelet és az alvállalkozók kezelése. Kollégáink az átadási […]

A modern, építészetileg is kiemelkedő Váci Greens D épület, januári átadásakor már 50 százalékos feltöltöttségnek örvend és további bérleti tárgyalások lezárása várható a közeljövőben. A Cushman & Wakefield üzemeltetetési osztálya teljes körű property menedzsment szolgáltatást nyújt majd, melybe beletartozik a pénzügyi adminisztráció, a bérlői kapcsolattartás, a műszaki felügyelet és az alvállalkozók kezelése. Kollégáink az átadási periódustól kezdve bevonódnak a projektbe, hogy a felmerülő garanciális kérdéseket bonyolítsák a kivitelezővel.

Rézsó István, a Cushman & Wakefield üzemeltetési osztályának üzletfejlesztési vezetője elmondta: “Rendkívül boldogok vagyunk, hogy egy ilyen kiemelkedő megbízást kaphattunk Budapest egyik leggyorsabban fejlődő irodai alpiacán, a Váci úti irodafolyosón. Biztosak vagyunk benne, hogy szakmai hozzáértésünk, tapasztalatunk, valamint elhívatottságunk tovább növeli az épület sikereit és felgyorsítja a bérbeadási folyamatot.”

Borbély Zoltán, az Atenor magyarországi ügyvezető igazgatója hozzátette: “Biztosak vagyunk benne, hogy a Cushman & Wakefield a legmegfelelőbb választás az üzemeltetési feladatok ellátására és a csapat zökkenőmentesen beépül majd a Váci Greens irodakomplexum életébe. Nagyon várjuk az év elején induló együttműködést.”

A Váci Greens irodakomplexum a teljes átadást követően, összesen 130 000 négyzetméter irodaterületet foglal majd magában, 6 épületben, mely nagyon fontos eleme a kerület üzleti újjáéledésének. A Váci Greens Campus már most sok nagy jelentőséggel bíró bérlőnek ad otthont, akik közel 5 700 embert alkalmaznak. A 2. ütem átadását követően (D, E, F épületek) a campus várhatóan közel 10 000 ember munkahelye lesz majd. 

SOCIAL BOX