A tökéletes irodai kávéautomata

Minden nap újabbnál újabb irodai kütyük és technológiák látnak napvilágot, melyek megkönnyítik a munkánkat, vagy annak valamelyik aspektusát. Nemcsak a nyomtatók és világítótestek lehetnek okosak, hanem már a kávéautomaták is. A munkahelyi kávézásnak megvan a maga tradíciója minden irodában. Általában a konyhában, a recepción, a kantinban találhatóak a kávégépek, és van, ahol a munkatérben található […]

Minden nap újabbnál újabb irodai kütyük és technológiák látnak napvilágot, melyek megkönnyítik a munkánkat, vagy annak valamelyik aspektusát. Nemcsak a nyomtatók és világítótestek lehetnek okosak, hanem már a kávéautomaták is. A munkahelyi kávézásnak megvan a maga tradíciója minden irodában. Általában a konyhában, a recepción, a kantinban találhatóak a kávégépek, és van, ahol a munkatérben található automatát használják a munkatársak egy jó fekete elkészítéséhez. Ha belegondolunk, egy kávégép (főleg egy komolyabb masina) nem igazán esztétikus, plusz a legkisebb is helyet vesz el az asztallaptól. Arról nem is beszélve, hogy a kávéfőzők zaja nem a legkellemesebb, már pedig ez az egyik olyan eszköz, amit igen sűrűn használnak a kollégák. A TopBrewer kávéfőző egységgel azonban teljesen megváltozik a kávézásról eddig alkotott képünk.

A tökéletes formatervezésnek köszönhetően bármelyik irodában megállja a helyét, az asztalok felületeinek csupán 1%-át veszik igénybe ezek az egységek. Nem túl feltűnő, nem nagy, nem foglal el sok helyet, mivel a gép teste (ami egyébként szintén nem túl nagy) el van rejtve a kíváncsi szemek elől. Egyedül egy elegáns csapszerű forma jelzi, hogy ennek a tárgynak bizony funkciója is van. Az esztétikumot a letisztult dán dizájn garantálja. Az acélból készült gép és kiöntőforma nemcsak elegáns, de környezetkímélő is. Az acél az egyik legtöbbet újrahasznosított (és hasznosítható) anyag a világon, s ezzel az újrahasznosított eljárással 80% szén-dioxid-kibocsátástól kíméli meg a földet, és 75%-kal kevesebb energiát emészt fel! Ráadásul az anyag az újrahasznosítás során nem veszti el a tartósságát és a minőségét sem. Az energiamegtakarításhoz a standby mód is hozzájárul, azaz ha nincs használat alatt, a gép alvó módba teszi magát, így szinte semmilyen áramot nem igényel. A készenléti mód során 90%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint más kávéfőzők!

A kávé főzéséhez nem kell barista segítsége, mi magunk lehetünk a kávémesterek, ugyanis egyik legnagyobb különlegessége, hogy okostelefonnal irányítható a rendszer. Olyan típusú kávét választunk ki, amilyet csak szeretnénk és úgy rakhatjuk össze az alkotóelemeket, ahogyan azt megálmodjuk. Olyan beállításokat adhatunk meg a készüléknek, melyek számunkra a legkedvezőbb kombinációk – így jöhet létre a tökéletes kávé. Mennyire legyen erős a kávé, mennyi tej kerüljön bele és mekkora adagot készítsen a gép; ezen információk ismeretében jön létre a legfinomabb személyre szabott kávé. Sőt, bizonyos funkciók átállításával nemcsak kávét lehet vele készíteni, dzsúszokkal és hideg italokkal frissülhetünk fel napközben, de akár forrócsokit, vagy forró vizet is kérhetünk a teánkhoz. A gyorsaság is a gép számlájára írható, ugyanis egy kávé elkészítése mindössze 25 másodpercet vesz igénybe! Így nem kell hosszú sorban állásra sem számítani.

SOCIAL BOX