Ilyen a GE modern-indusztriális irodája

Ebben az irodában véletlenül sem csak ugyanazzal a 10 emberrel találkoznak és dolgoznak együtt a munkatársak! Már eleve a helyválasztást is szabadon kezeli a GE: mindenki magának választja meg azt a helyet, ahol éppen dolgozni szeretne. A tereket úgy alkották meg, hogy a munkaterületek keveredjenek az egyéb kollaborációs terekkel. Így lehetséges, hogy a munkaállomásoktól nem […]

Ebben az irodában véletlenül sem csak ugyanazzal a 10 emberrel találkoznak és dolgoznak együtt a munkatársak! Már eleve a helyválasztást is szabadon kezeli a GE: mindenki magának választja meg azt a helyet, ahol éppen dolgozni szeretne. A tereket úgy alkották meg, hogy a munkaterületek keveredjenek az egyéb kollaborációs terekkel. Így lehetséges, hogy a munkaállomásoktól nem messze kaptak helyet a break out és egyéb kollaborációs zónák is, melyek támogatják a kollégák közti interakciót. Természetesen nagy gondot fordítottak arra, hogy a különböző funkciójú terek ne zavarják sem akusztikusan, sem pedig vizuálisan a munkaterületeket, így mozgatható, hangszigetelő térelválasztókkal látták el az érintett helyiségeket. Az épület ipari jellegéből adódóan a zajcsillapítás kiemelten fontos volt, ezért a mennyezetről akusztikai paneleket lógattak be – ami nemcsak praktikus, de dizájnos is. Egyébként az indusztriál stílus általában jellemző az irodára: el nem rejtett vezetékek és csövek, téglafalak, fémszerkezetek és ipari lámpák alkotják a GE Bangalore arculatát.

Forrás: Office Snapshots

 

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!

 

SOCIAL BOX