Employer branding és közösségi média: tanulj a legnagyobbaktól!

Az egyik legjobb módszer, ha a közösségi oldalainkon megmutatjuk, miért érdemes az adott munkahelyen dolgozni – és most nem az anyagi és egyéb juttatásokra kell gondolni. Az irodai környezet fontos szempont a munkavállalóknak, mikor elköteleződnek egy munkahely mellett, így kiemelt figyelmet kell erre a területre fordítani. Nem a csocsóasztalnál és a babzsákfotelnél kezdődik az igazi well-being, […]

Az egyik legjobb módszer, ha a közösségi oldalainkon megmutatjuk, miért érdemes az adott munkahelyen dolgozni – és most nem az anyagi és egyéb juttatásokra kell gondolni. Az irodai környezet fontos szempont a munkavállalóknak, mikor elköteleződnek egy munkahely mellett, így kiemelt figyelmet kell erre a területre fordítani. Nem a csocsóasztalnál és a babzsákfotelnél kezdődik az igazi well-being, avagy a jóllét érzése – nem elég 1-2 elem megléte ahhoz, hogy az egész cégre rásüthető legyen a “jó itt lenni” cédula.

Ha nincs ötletünk, hol kezdjük el a kommunikációt és hogy hogyan érdemes elindulni a social media világában, nézzük meg, hogy csinálják a nagyok!

 

L’Oreal

Az egyik legnagyobb szépségipari vállalat nagyon komolyan veszi az instagramon keresztüli kommunikációt. A számtalan inspirációs kép mellett bepillantást engednek a cég mindennapjaiba, megmutatják, milyen céges programokat rendeznek és hogy miért éri meg a leendő kollégáknak, hogy náluk dolgozzanak.

Marriott

A csodás hotelszobák, éttermek és tengerpartok mellett a Marriott megmutatja, hogy milyen karrierlehetőségeket kínálnak. Istagramjukon dolgozói sikersztorikat olvashatunk és szebbnél szebb belső fényképekben gyönyörködhetünk.

Microsoft

Az irodakialakításairól híres Microsoft minden munkavállaló álmát valósítja meg: rengeteg közös program, jófej kollégák és cool irodák várják a jövő munkavállalóit – és ezt meg is mutatják közösségi oldalaikon. Többek között azt a menő faházat is, ahová bármikor kiruccanhatnak dolgozni az alkalmazottak!

 

Mutasd meg az irodád a közösségi médiában te is! Sőt mutasd meg ország-világnak Az Év Irodája versenyen! A nevezés szeptember 10-én indul, de addig is, inspirálódj a tavalyi nyertes irodákból 🙂 

 

 

SOCIAL BOX