Ilyen kivilágítva Debrecen új irodaháza, a Forest Offices

Nagyszerűen sikerült a Forest Offices Debrecen világításpróbája – közölte Oláh Tibor fotóival Facebook-oldalán a tervező cég, a Bord Stúdió Kft. Mint ismert, a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. és a Hunép Zrt. közös beruházásában, az Új Főnix Terv részeként Kelet-Magyarország legnagyobb A kategóriás, úgynevezett LEED Gold minősítésű irodaházát építették fel a Főnix Csarnok mellett. Az irodaház külön […]

Nagyszerűen sikerült a Forest Offices Debrecen világításpróbája – közölte Oláh Tibor fotóival Facebook-oldalán a tervező cég, a Bord Stúdió Kft. Mint ismert, a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. és a Hunép Zrt. közös beruházásában, az Új Főnix Terv részeként Kelet-Magyarország legnagyobb A kategóriás, úgynevezett LEED Gold minősítésű irodaházát építették fel a Főnix Csarnok mellett.

Az irodaház külön látványossága lesz az a három úgynevezett pajzsfal, amelyeket led-lámpákkal világítanak majd be. Ennek a világításnak tartották meg a próbáját. Bencze Zoltán, a Hunép Universal Zrt. projektvezetője a Dehir.hu érdeklődésére elmondta, a Forest Offices műszaki átadása elkezdődött, a folyamat várhatóan a hónap végén zárul, azután adják majd át az üzemeltető cégnek a „kulcsokat”.

A 10 milliárd forintos beruházás célja, hogy a létesítmény potenciális versenytársává váljon a pesti irodaházaknak, ezzel is minél több gazdasági szereplőt csábítva Debrecenbe, főképp az úgynevezett SSC szektor szereplőit.

SOCIAL BOX