A BMW és az EPAM a Forest Offices Debrecen irodaház első bérlői

A BMW új szereplő Debrecenben, az EPAM-nak viszont már évek óta van telephelye Debrecenben. Az amerikai központú és tulajdonú EPAM Systems a világ vezető szoftverfejlesztőinek egyike, és a leggyorsabban fejlődő technológiai cégek közé tartozik. Főképpen a pénzügyi szolgáltatásokban, az utazásban és vendéglátóiparban, a kiskereskedelemben, a médiában és szórakoztatásban, valamint az egészségügyben lehet találkozni a cég […]

A BMW új szereplő Debrecenben, az EPAM-nak viszont már évek óta van telephelye Debrecenben. Az amerikai központú és tulajdonú EPAM Systems a világ vezető szoftverfejlesztőinek egyike, és a leggyorsabban fejlődő technológiai cégek közé tartozik.

Főképpen a pénzügyi szolgáltatásokban, az utazásban és vendéglátóiparban, a kiskereskedelemben, a médiában és szórakoztatásban, valamint az egészségügyben lehet találkozni a cég által fejlesztett digitális megoldásokkal. A polgármester egy rendezvényen azt mondta: biztos abban, hogy a Forest Offices Debrecen irodaház két éven belül teljes kapacitással működik majd.

A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. és a Hunép Zrt. közös beruházásában adták át nemrég az Új Főnix Terv részeként Kelet-Magyarország legnagyobb A kategóriás, LEED Gold minősítésű irodaházát a Főnix Csarnok mellett. A három szárnyból álló komplexum összesen 22 ezer négyzetméternyi, flexibilisen osztható irodaterületén 2500-an dolgozhatnak majd.

SOCIAL BOX