Akusztikai szolgáltatás a DoWork! kínálatában

Elősegítette az információáramlást és a kollégák együttműködését, ezáltal a korábbinál élhetőbb munkahelyeket teremtett, ugyanakkor fokozott zajterhelést is eredményezett. Bizonyított tény, hogy a munkavállalóktól elvárható maximális teljesítmény feltétele a nyugodt, csendes környezet. Érdemes kiemelt figyelmet fordítani a kérdésre, hiszen szoros összefüggést mutat a vállalat termelékenységével. A nem kívánatos hangok komoly stresszkeltő hatással bírnak. Az egy légtérben dolgozók számára […]

Elősegítette az információáramlást és a kollégák együttműködését, ezáltal a korábbinál élhetőbb munkahelyeket teremtett, ugyanakkor fokozott zajterhelést is eredményezett.

Bizonyított tény, hogy a munkavállalóktól elvárható maximális teljesítmény feltétele a nyugodt, csendes környezet. Érdemes kiemelt figyelmet fordítani a kérdésre, hiszen szoros összefüggést mutat a vállalat termelékenységével.

A nem kívánatos hangok komoly stresszkeltő hatással bírnak. Az egy légtérben dolgozók számára a gyakori telefoncsörgés, a gépek zúgása vagy akár a munkatársak beszélgetése is zavaró lehet, amikor egy koncentrációt igénylő feladatot kell ellátniuk.

A zajok ráadásul amellett, hogy elvonják a figyelmet, a keringési rendszerre, a légzésre és az emésztésre is káros hatást gyakorolnak, ez pedig nem csak a munkavállalók hatékonyságát csökkenti, hanem a közérzetükre is kihat.

Nem véletlen tehát, hogy a hangelnyelő elemek az egyterű irodák fontos részévé váltak. Azt azonban ma is kevesen tudják, hogy miként érdemes kiválasztani őket a helyiség adottságaihoz mérten.

A DoWork! új, irodai akusztikai csoportja kimondottan az építész és belsőépítész szakma számára nyújt segítséget hangcsillapítás terén. A csapat elvégzi a szükséges helyszíni méréseket, valamint javaslatot tesz a tervezés során a – termékpalettájukon szereplő – mobil vagy fix hangelnyelő termékek elhelyezésére.

Referenciáik között számos ismert, jól működő vállalat szerepel, ami alátámasztja a szakemberek hozzáértését.  A szolgáltatás nagy segítség a tervezők számára, és roppant kifizetődő a munkáltatói oldalon.

Képek: Shutterstock

SOCIAL BOX