Hangelnyelő tornyok az irodaterekben a DO WORK!-től

Ez nagyon megterhelő a vegetatív idegrendszer számára, ami rövidtávon csak az ott dolgozók hatékonyságát rontja, ebből adódóan hosszútávon csökkentheti a cég produktivitását és jövedelmezőségét. A téma kapcsán sajnos ritkán esik szó az üvegtárgyalókról, vagy kisebb iroda helyiségekről, pedig ezekben szintén kiemelten fontos odafigyelni a megfelelő akusztikára, hiszen a visszhangosság, vagy a helyiség „kongása” legalább olyan […]

Ez nagyon megterhelő a vegetatív idegrendszer számára, ami rövidtávon csak az ott dolgozók hatékonyságát rontja, ebből adódóan hosszútávon csökkentheti a cég produktivitását és jövedelmezőségét. A téma kapcsán sajnos ritkán esik szó az üvegtárgyalókról, vagy kisebb iroda helyiségekről, pedig ezekben szintén kiemelten fontos odafigyelni a megfelelő akusztikára, hiszen a visszhangosság, vagy a helyiség „kongása” legalább olyan megterhelő az idegrendszerünknek, mint a folyamatos hangzavar, főleg egy fontos megbeszélés, prezentáció, vagy skype beszélgetés közben.

Ezekre a problémákra kínál megoldást a DO WORK!  a TOWER nevű hangelnyelő termékcsaláddal, amit kifejezetten a tárgyalókra és kisebb irodákra fejlesztettek ki. Működése a hanghullámok terjedésén alapul: a hangvisszaverődések különösen intenzívek a sarkokban, így egy-egy hangelnyelő torony elhelyezése ezeken a pontokon szignifikánsan tudja javítani az adott helyiség akusztikáját, ezáltal az ott tartózkodók kedélyállapotát is.

Habár a termékeket alapvetően tárgyalókra és kisebb irodákra alkották meg, a tapasztalatok azt mutatják, hogy akusztikai szempontból bárhol megállják a helyüket. Ezen felül nem csak esztétikus megjelenésükkel dobják fel a teret, hanem praktikusak is, hiszen rendelhetők tároló asztalkával, vagy akár beépített indukciós töltővel is.

További információért keresd a DO WORK!-öt, az alábbi linken:
https://dowork.hu/irodaakusztika/

Ha az akusztika mellett további jövőbe mutató megoldások is érdekelnek, figyeld az Office Week weboldalát és vegyél részt Te is októberben az izgalmas programokon!

SOCIAL BOX