Modulszőnyeg installálása ragasztómentesen

Rugalmasan kialakítva A TacTiles bármelyik típusú Interface modulszőnyeg lerakásakor használható, a klasszikus 50×50 centiméteres, és a 25×100 centiméteres skinny modulok esetén is. Legyen szó egy új tér kialakításáról vagy éppen egy felújításról a design kompromisszumok nélkül használható. Létrehozhatunk egy egyenletes faltól falig futó megjelenést, egy merész mintázatot vagy akár egy szőnyegszigetet is. A TacTiles garancia az […]

Rugalmasan kialakítva

A TacTiles bármelyik típusú Interface modulszőnyeg lerakásakor használható, a klasszikus 50×50 centiméteres, és a 25×100 centiméteres skinny modulok esetén is.

Legyen szó egy új tér kialakításáról vagy éppen egy felújításról a design kompromisszumok nélkül használható. Létrehozhatunk egy egyenletes faltól falig futó megjelenést, egy merész mintázatot vagy akár egy szőnyegszigetet is.

A TacTiles garancia az egyszerű installálásra. Nincs szükség ragasztóra, nincs száradási idő. Egy darab TacTile négy modulszőnyeg találkozási pontja alá beillesztve tökéletesen összetartja azokat. Így egy nagyon masszív, egybefüggő felületet kapunk.

Ha változtatni, újítani szeretnénk, a modulszőnyegek egyszerűen eltávolíthatók és lecserélhetők egy újabb designra. A TacTilesnak köszönhetően a csere gyors és egyszerű, akár egyetlen modulról van szó, akár egy egész helyiségről. Álpadlózatnál is nagyon praktikus, mert megkönnyíti a hozzáférést az alsó részekhez.

Hőmérsékletváltozás esetén minden anyagnak van egy természetes tágulása vagy éppen zsugorodása. Ez a változás az álpadló és a modulszőnyeg esetében eltérő, ezért is fontos, hogy ne ragasszuk őket össze. TacTiles használatával a két felület képes egymástól függetlenül, szabadon mozogni, ezzel pedig elkerülhetjük az esztétikai hibákat.

Zéró VOC kibocsátás

Az egészséges és ösztönző környezet produktívabb munkaerőt eredményez. Az illékony szerves vegyületek (VOC) olyan vegyi anyagok, amelyek szobahőmérsékleten könnyen elpárolognak. Ez aggodalomra ad okot, mivel jelentősen rontják a beltéri levegő minőségét.

A TacTiles szagtalan és gyakorlatilag nincs VOC kibocsátása, ez pedig egészségesebb munkakörnyezetet jelent.

Egy sokkal fenntarthatóbb döntés

A TacTiles használata egy win-win szituáció – gyors és egyszerű vele a burkolás, nincs VOC kibocsátás, PET palackokból készül, vagyis újrahasznosított. Használatuk nem okoz kárt a padlózatban, legyen az laminált lap, parketta, PVC vagy akár hideg burkolat. Sérülés nélkül installálható és megfelel az összes jelenlegi zöld minősítési rendszernek, valamint LEED minősítéssel rendelkezik. 

Bővebb információkért keresd a ProInterier Kft-t, az Interface® és nora® burkolatok kizárólagos magyarországi forgalmazóját!

SOCIAL BOX