Tökéletesen megvalósult a munka-magánélet integráció a karanténben

Beck Márton, a Telekom székház-projekt kommunikációs vezetője, változásmenedzsment specialista osztotta meg véleményét Az Év Irodája podcast negyedik részében. Az aktuális epizódban megtudhatjuk, hogy milyen osztályzat járna a nagyvállalatok számára a home office bevezetés sikerességére, valamint azt is, hogy mi jelent igazi járványügyi veszélyt egy irodában és milyen felmerülő igényekre kell majd reagálni a facility management […]

Beck Márton, a Telekom székház-projekt kommunikációs vezetője, változásmenedzsment specialista osztotta meg véleményét Az Év Irodája podcast negyedik részében.

Az aktuális epizódban megtudhatjuk, hogy milyen osztályzat járna a nagyvállalatok számára a home office bevezetés sikerességére, valamint azt is, hogy mi jelent igazi járványügyi veszélyt egy irodában és milyen felmerülő igényekre kell majd reagálni a facility management cégeknek.

Kiderül majd, hogy milyen szerep jut stratégiai szinten a kommunikációnak, illetve milyen problémákat okozhat a helytelen tervezés. Természetesen a dolgozók megnyugtatását célzó, kézzel fogható tippek sem maradnak el.

Ezek mellett a home office jövőjéről is szó esik, hiszen tabudöntögető időszakot élünk, amikor olyan munkakörökről is kiderül, hogy hatékonyan elláthatók otthonról, amikről eddig el sem tudtuk képzelni.

A vállalatok folyamatosan értékelik a jelenlegi teljesítményüket, és üzleti megfontolásból rugalmasabb alapokra helyezik majd a távolról végzett munka lehetőségét.

Ha mindemellett szeretnéd megtudni, hogy mik lesznek a legújabb piaci hívószavak, kíváncsi vagy az office branding jövőjére és nem akarsz lemaradni a legfontosabb vezetői tennivalókról a visszatérést követően, akkor hallgasd meg a teljes beszélgetést Az Év Irodája weboldalán vagy a Spotify-on!

Mi lesz a Home Office után? Hogy fogunk dolgozni fél év múlva? Hallgass valami újat az irodai élet jövőjéről. Szakmai viták, piaci jóslás és tarot kártya. Na, ez nem lesz… Csak izgalmas témák mellébeszélés nélkül az üzleti élet legjobbjaival. Ez itt Az Év Irodája podcast-ja.

SOCIAL BOX