Michelin csillagos céges ajándék, szabadulószoba és más izgalmak az online karácsonyi bulira!

Igen! Idén így kívánunk járványmentes karácsonyt. Távolról, biztonságosan.

Eszedbe jutott már, hogy idén a semmitmondó reklámajándékok és az online tréningek árából inkább egy felejthetetlen online karácsonyi bulit szervezz, amire például egy Michelin csillagos étterem álmodja meg a finomságokat?

Összegyűjtöttünk pár ötletet, ha 2020-ban felvennéd a kesztyűt az év kihívásaival és ezek ellenére is megmutatnád, hogy márpedig idén is lesz karácsonyunk.

A hirtelen jött home office sokakat váratlanul ért, de mára megszoktuk, hogy a munkavégzés egy teljesen új dimenziójába kerültünk. Voltak, akik könnyebben alkalmazkodtak, voltak, akiket jobban megviselt, számos internetes támogató csoport alakult, de abban mindannyian bíztunk, hogy az év végén egy ünnepi összejövetelen újra találkozhatunk a rég nem látott munkatársakkal.

Sajnos a legtöbb vállalatnál ennek már a reménye is szertefoszlott, azonban magát a céges karácsonyt még ne ássuk el. Ha személyesen nem is találkozhatunk, az online platformok segítségével rendezhetünk egy évzáró összejövetelt, ahol megerősítjük a csapatban az összetartozás élményét. Erre talán minden eddiginél nagyobb szükség van idén, hiszen a távoli munkavégzés egyik leggyakrabban emlegetett kihívása a csapatszellem megőrzése volt.

Éppen ezért ne befektetésként tekintsünk az ajándékozásra, hanem egy támogató pillanatként, ami nem feladatot ad a dolgozóknak, hanem valódi élményt, és őszintén megköszöni, hogy helytálltak.

Nézzünk mi lehet a segítségünkre ebben.

A klasszikus céges karácsonyi ünneplés fő pillérei az évértékelés, az ajándékozás és az ünnepi fogásokkal egybekötött koccintás. A jó hír, hogy egyikről sem kell lemondanunk.

Az online találkozó elején a vezetők – akár kis, akár nagy csoportban – elmondhatják az összegző beszédeket és bevonhatják a munkatársakat egy-egy feedback erejéig.

A gravírozott tollak és fellogózott ajándékok ideje már rég lejárt, de egy ilyen év után tényleg nem illik elcsépelt tárgyakat küldeni egymásnak.

Ne feladatot, ne tárgyat, hanem inkább emlékezetes élményt adj, ami megmutatja, hogy továbbra is egy csapat vagytok!

Michelin csillagos finomságok, biztonságos házhozszállítással

Ha nem is találkozunk személyesen, az ünnepi falatokról ne feledkezzünk meg. Gyerekkorunk óta tudjuk, hogy a karácsonyi hangulat elválaszthatatlan része a sütemény. Ráadásul idén házhoz is megy, hiszen az Édes Város kínálatában sorakoznak a város legjobb cukrászdái, és az online rendezvényekre összeállított csomagok, köztük például a Ritz Carlton vagy a Michelin csillagos Borkonyha által megálmodott különlegességek is, amiket biztonságosan házhozszállítanak minden kollégánk számára. Ráadásul az alkalomhoz illő italokat is megrendelhetjük a koccintáshoz.

ITT válogathatsz a finomságok közül!

Voltatok már szabadulószobában? Így még biztosan nem!

Most lehetőségetek nyílik, hogy kipróbáljátok a szabadulószobák legújabb generációját, online. A játékot mégis a ti irányíthatjátok, hiszen a játékmester valós időben, egy kamerával a szabadulószobában van, és követi az utasításitokat. Ennek köszönhetően mindenki biztonságban marad otthon, a programon viszont közösségként vehettek részt. Természetesen több pálya közül választhattok és angol nyelvű játékra is van lehetőség, tehát nincs kifogás, győzzétek le a távolságot és kerüljetek közelebb egymáshoz!

Nézd meg a pályákat ITT!

Feszültségek nélkül, kreatívan

Bizonyított tény, hogy a kreatív tevékenységek segítenek a felgyülemlett stressz levezetésében. Az pedig nem is kérdés, hogy idén feszültségből bőven kijutott, tehát garantáltan jó ötlet lehet egy közös alkotás a munkatársakkal. Természetesen ezúttal is online programról van szó, amire minimum 8 fős csoportokkal jelentkezhettek és országosan megrendelhetitek a szükséges kellékeket. Az instruktor segítségével élőben, lépésről lépésre megfesthetitek egy híres művész képét. Bármiféle előképzettség vagy kézügyesség nélkül is garantált a siker. Ez a program is elérhető angol nyelven, ráadásul a videó visszanézhető.

ITT foglalhattok időpontot.

Az együtt töltött idő remek lehetőséget biztosít ahhoz, hogy a rég nem látott kollégákkal újra időt töltsünk és közösen ünnepeljünk.

Koronázzuk meg ezt az évet a legyőzött kihívásokhoz méltóan, hogy idén egy olyan korona is jöjjön, amire öröm lesz visszagondolni!