Sikeres első év és új termékfejlesztés a BTelnél

A BTel a következő időszakban folytatja a szélessávú szolgáltatással máig nem lefedett területek bekapcsolását; termékfejlesztése keretében idén őszre műholdas „három az egyben” csomagot, illetve a vállalati ügyfélkörnek szánt új szezonális terméket vezet be. A BTel az RG NetWorks Kft.-vel együttműködésben 2012 júniusában indította el műholdas szélessávú internet-szolgáltatását az ország egész területén. A hiánypótló szolgáltatás azóta […]

A BTel a következő időszakban folytatja a szélessávú szolgáltatással máig nem lefedett területek bekapcsolását; termékfejlesztése keretében idén őszre műholdas „három az egyben” csomagot, illetve a vállalati ügyfélkörnek szánt új szezonális terméket vezet be.
A BTel az RG NetWorks Kft.-vel együttműködésben 2012 júniusában indította el műholdas szélessávú internet-szolgáltatását az ország egész területén. A hiánypótló szolgáltatás azóta is az egyetlen, amelyet a szélessávú internetkapcsolatot igénylő hazai lakossági előfizetők számára dolgoztak ki, és amelynek működéséhez nem kell más, mint elektromos áram, így az ország területén bárhová, az előfizető otthonába vagy bármilyen külső helyszínre kitelepíthető. Az első év során 2000 végpont kiépítését tervező, jelenleg 2500 végpontot kiszolgáló stratégiai partnerek mind az együttműködést, mind az eddigi eredményeket sikeresnek és a jövő szempontjából ígéretesnek ítélik, és a műholdas üzletág további fejlesztését tervezik.

„A következő időszakban lakossági fronton kiemelten fontos lesz az internet-kapcsolattal, illetve szélessávú internettel nem lefedett területek műholdas szolgáltatásba kapcsolása, amit más technológiák és távközlési rendszerek a kiépítés, illetve a fenntartás költségessége miatt máig nem tudtak megoldani” – mondta el Takács Gábor, a Business Telecom műszaki üzletágvezetője. – „Mivel a lakossági ügyfelek hazai piacán új versenyszakaszba léptünk, az alapvető irány olyan szolgáltatás-csomagok kialakítása lesz, melyek révén a BTel a legversenyképesebb ajánlatokkal jelenhet meg. Idén nyár végére várható a műholdas „három az egyben” szolgáltatás bevezetése; a csak a BTelnél elérhető csomag műszaki tesztelése most fejeződött be. Ez internet-szolgáltatást, televíziós előfizetést és telefon-szolgáltatást tartalmaz majd, és mivel egyetlen vevőegységgel működik, komoly eszköz-befektetést sem igényel majd.”

A Business Telecom a műholdas üzletágban is külön figyelmet fordít a vállalati ügyfélkörre. Kínálatát idén nyáron a turizmus és a hozzá kapcsolódó hazai iparágak területén bővíti új termékkel, a hazai üdülőhelyek igényeihez igazított, műholdas szélessávú internet- és telefonszolgáltatást tartalmazó nyaralói csomaggal, amelyet a vállalkozások saját szolgáltatásaik ár-érték arányának, versenyképességének növelésére szezonális alapon vehetnek igénybe.