A BNP nyerte el a Váci Greens ingatlankezelését

A Váci Greens Budapest egyik legismertebb üzleti negyedében, a Váci út, a Forgách illetve a Gyöngyösi utca által határolt részen helyezkedik el, öt irodaépületből és kereskedelmi egységből álló, teljes egészét nézve 100 000 négyzetméteres, fejlesztési terület. A tender megnyerése fontos lépés a BNP Paribas Real Estate Hungary stratégiájában. A vállalat célja, hogy a legnagyobb szereplők […]

A Váci Greens Budapest egyik legismertebb üzleti negyedében, a Váci út, a Forgách illetve a Gyöngyösi utca által határolt részen helyezkedik el, öt irodaépületből és kereskedelmi egységből álló, teljes egészét nézve 100 000 négyzetméteres, fejlesztési terület.

A tender megnyerése fontos lépés a BNP Paribas Real Estate Hungary stratégiájában. A vállalat célja, hogy a legnagyobb szereplők között, három éven belül piacvezető pozíciót töltsön be a hazai “A” kategóriás ingatlanok létesítmény gazdálkodásában. A Váci Greens projekttel a cég ingatlankezelésében lévő terület nagysága 195 000 négyzetméterre emelkedett.

A projekt egyrészről presztízs értékű, hiszen a Váci Greens az egyetlen 2013-ban átadásra kerülő új irodaprojekt Budapesten, az épület pedig International Property Award díjat nyert építészet és irodafejlesztés kategóriában. Másrészt nagyon fontos, hogy egybeesik a BNP Paribas Real Estate Hungary 20 éves fennállása óta tudatosan követett környezetvédelmi és fenntarthatósági értékrendszerével, mivel a belga Atenor Group ingatlanfejlesztő célja nem pusztán bérelhető irodahelyiségek létrehozása volt, hanem a budapesti városkép világszínvonalú, fenntartható épületekkel való gazdagítása. Ennek kiváló bizonyítéka, hogy a Váci Greens projekt a budapesti irodafejlesztések közül elsőként nyerte el a BREEAM (Fenntartható Épületek Szabályrendszere) besorolási rendszerének “Excellent” minősítését.

“A Váci Greens projekt az expanziós terveink szempontjából stratégiai fontosságú, és különösen büszkék vagyunk arra, hogy Budapest egyik legfenntarthatóbb irodaépületének láthatjuk el a property managementjét” – nyilatkozta Csukás Csongor a BNP Paribas Real Estate Hungary vezérigazgatója.
 

SOCIAL BOX