Egy kis Chicago jóval a szesztilalom után. Pajtában tunkolják a testépítőket

A proteinitalokat gyártó Core Power termékei valódi tejből készülnek, és hatásukra növelhetjük a teljesítményünket és állóképességünket, miközben az izmaink sem fáradnak el. A cég egy fantasztikus irodába költözött, amely valójában egy vidéki farmra vagy egy hatalmas pajtára emlékeztet, ahol a mezőgazdasági terményeket tárolják. A BOKSZ Studios által kialakított 1300 négyzetméteres térben a cég a remények […]

A proteinitalokat gyártó Core Power termékei valódi tejből készülnek, és hatásukra növelhetjük a teljesítményünket és állóképességünket, miközben az izmaink sem fáradnak el. A cég egy fantasztikus irodába költözött, amely valójában egy vidéki farmra vagy egy hatalmas pajtára emlékeztet, ahol a mezőgazdasági terményeket tárolják. A BOKSZ Studios által kialakított 1300 négyzetméteres térben a cég a remények szerint növekedni és gyarapodni fog, akár csak az italaikat fogyasztók önbizalma.

Ferdinand Dimailig, a BOX Studios vezetője így értekezik eme munkájukról: „a koncepció a mezőgazdasági épületelemek modern interpretációja, amivel tisztelgünk a cégtulajdonos vidéki gyökerei előtt. Az érkező látogatók, akik belépnek a konferenciateremnek kialakított térbe, rögtön egy silóban vagy egy pajtában érezhetik magukat. A zöld, áttetsző siló egy központi tér, ahol a kék és zöld tónusok a végtelen földekre és az égre emlékeztetnek.” Hozzátehetjük, hogy ez a vidéki fíling azt is demonstrálja, hogy az egészséges italok valódi alapanyagokból készülnek, vagyis az igazi vidéki ízek mellőznek mindenféle műanyagot satöbbi satöbbi.

A tér fenntartható elemekből áll össze, például az ötletbörzére összegyűlt munkatársak olyan írófalra skiccelhetik fel ötleteiket, amelyet egy hatalmas zöld élőkeret vesz körbe, így aztán sohasem feledkezünk meg a földanya jótékony adományairól. Mintha egyfajta missziót is betöltene a munkahely: vagyis senki se feledkezzen meg arról, hogy honnan érkezett, és bárhonnan is érkezett, mindannyian egy bioszféra részesei vagyunk, amelyet a jövő nemzedékei számára együtt kell megvédenünk. Ez a zöld agora az iroda fókuszpontja, ahol mindenféle közös tevékenység lebonyolítható, legyen az megbeszélés, ötletelés, csoportösszetartás vagy workshop vagy bármi.

A tetőablakok és a kapu a természetes fényt is beengedi a hatalmas pajta belső tereibe. A tejbárban pedig azok az alkalmazottak találkozhatnak, beszélgethetnek, tárgyalhatnak, akik jellemzően folyton üzleti úton vannak. És ha ez sem elég, akkor egy zöld bocival nézhetünk farkasszemet, aki szökő évente egyszer el is bődül. Arról azonban nincs információnk, hogy a szénát hol tárolják.

 

Fotók: James John Jetel

SOCIAL BOX